Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Cyklistika
Tenis
Formula 1
Halové športy
Ďalšie športy
Zimné športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Motorizmus
Vodné športy
Atletika
Americký futbal
Šípky
Snooker
Box
Golf
Olympijské
Paralympijské
Ostatné športy
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Mike Tyson napriek prehre nič neľutuje: Takmer som zomrel. Bojoval som, takže som vyhral
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Druhá liga je najdrahšia súťaž na Slovensku. Potrebujeme sa vrátiť do Niké ligy, tvrdí manažér
2.
2
Kanada vrátila mladých Slovákov späť na zem. Trestala každé vylúčenie, Prádel zápas nedochytal
3.
3
Obrovská tragédia na zjazdovke vo Francúzsku. Talentovaná lyžiarka zahynula po páde na tréningu
4.
4
Českí mladíci prehrali aj svoj druhý zápas na šampionáte. Fínsko si napravilo chuť
5.
5
Slováci si koledovali o výprask, držal ich Húska. Országh: Česi boli agresívnejší
6.
6
Vyleteli ako nik. Výnimočná generácia si podmanila Slovensko, ale stala sa chyba
7.
7
Škriniarov agent potvrdil záujem Neapolu a pustil sa do Petráša: Nemal by sa vyjadrovať
Box
V amatérskom ringu stál proti najlepším. Csemez debutuje v Hell Boxing Kings
18.04.2025
Pokračujú rozhovory, promotér sa snaží o dohodu. Nezdolaný Ukrajinec chce vyzvať Brita
15.04.2025
Boxer skolaboval počas zápasu, pol hodiny po príchode do nemocnice zomrel
02.04.2025
V ikonickom zápase o titul bojoval s Alim. Zomrel bývalý šampión ťažkej váhy Foreman
22.03.2025
∙
4
Khelifová sa nenechá ovplyvniť výrokmi Trumpa. V Los Angeles chce získať druhé zlato
19.03.2025
Pokračujú rozhovory, promotér sa snaží o dohodu. Nezdolaný Ukrajinec chce vyzvať Brita
Boxer skolaboval počas zápasu, pol hodiny po príchode do nemocnice zomrel
V ikonickom zápase o titul bojoval s Alim. Zomrel bývalý šampión ťažkej váhy Foreman
Khelifová sa nenechá ovplyvniť výrokmi Trumpa. V Los Angeles chce získať druhé zlato
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Ďalšie športy
»
Box
»
Mike Tyson napriek prehre nič neľutuje: Takmer som zomrel. Bojoval som, takže som vyhral