Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
VIAC
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Blog
Športové osobnosti
Futbal
Futbalnet
Hokej
Zimné športy
Tenis
Formula 1
Halové športy
Cyklistika
Ďalšie športy
Spomienky na Ligu majstrov
Sportnet na východe
MMA
Výsledky
Život po kariére
Blog
Športové osobnosti
Program SP
Program MS
Podcasty
Šport v TV
Výsledky
Diskusia: Borguľa mal šprint rozbehnutý veľmi dobre, o šancu na body ho pripravil posledný výstrel
<
späť na článok
Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
1.
1
Bátovská Fialková: Nemyslela som si, že tretie miesto je ešte možné. Bojovala som a vyplatilo sa
2.
2
Vianočný zázrak v Annecy. Bátovská Fialková strhujúcim finišom vybojovala pódium
3.
3
Pokoril aj veľké mená. Andreas Žampa vyrovnal svoj najlepší výsledok kariéry
4.
4
Zvolen si v záverečných minútach vybojoval proti majstrovi predĺženie, duel ukončili až nájazdy
5.
5
Slovan Bratislava naberá solídnu formu, v decembri dobyl už druhýkrát Trenčín
6.
6
Košice s nováčikom ligy po prvýkrát víťazne, Žilinčania vzdorovali do samého záveru
7.
7
Tréner Feneš oznámil záverečnú nomináciu na juniorský šampionát, tím opustili posledné tri mená
Biatlon
Program SP
Program MS
Nórska biatlonistka má za sebou úspešnú operáciu srdca, nevylúčila svoj návrat
dnes 20:43
Bátovská Fialková: Nemyslela som si, že tretie miesto je ešte možné. Bojovala som a vyplatilo sa
Miloslav Šebela
∙
dnes 17:14
∙
21
Vianočný zázrak v Annecy. Bátovská Fialková strhujúcim finišom vybojovala pódium
Miloslav Šebela
∙
dnes 15:26
∙
31
Narušil nórsku dominanciu. Nemecký biatlonista dosiahol najlepší výsledok kariéry
dnes 13:43
Svetový pohár v biatlone: Bátovská Fialková skončila vo Francúzsku na pódiu
dnes 13:15
∙
3
Narušil nórsku dominanciu. Nemecký biatlonista dosiahol najlepší výsledok kariéry
Svetový pohár v biatlone: Bátovská Fialková skončila vo Francúzsku na pódiu
Nachádzate sa tu:
Domov
»
Zimné športy
»
Biatlon
»
Borguľa mal šprint rozbehnutý veľmi dobre, o šancu na body ho pripravil posledný výstrel