Zmeny v štartovke. Vojna na Ukrajine i zranenia zasiahli prvý turnaj RFA

(Zdroj: RFA)
SvetMMA|3. mar 2022 o 11:41

Organizácia hlási prvé problémy so zápasovou súpiskou.

BRATISLAVA. Novovzniknutej organizácii Real Fight Arena (RFA) sa nevyhli komplikácie v súvislosti so štartovkou prvého podujatia Warm Up, ktoré sa uskutoční už 12. marca.

Ukrajinský bojovník David Mihajlov bol ako občan Ukrajiny a zároveň vojak zo zálohy povolaný na obranu svojej domoviny. Organizácii sa preto ospravedlnil, že nebude môcť nastúpiť do zápasu proti Adriánovi Bartlovi, informuje RFA na sociálnych sieťach.

Slovenskému bojovníkovi sa z Maďarska podarilo zohnať náhradu v podobe Izidora Segundu, ktorý doteraz v šiestich zápasoch nepoznal premožiteľa, pričom päť súperov ukončil knokautom.

Duel medzi slovenskou reprezentantkou Elinou Tauber a Češkou Pavlou Kladivovou bol zo zdravotných dôvodov prvej menovanej preložený na turnaj Grand Opening, ktorý sa má uskutočniť v máji v bratislavskom NTC.

Reného Matejova nahrádza v súboji proti Dominikovi Humburgerovi kazašský bojovník Abilay Ibraev, ktorý trénuje v Octagon Fighting Academy a bude to preňho premiéra medzi profesionálmi.

Ostatné zápasy ostávajú bezo zmeny a diváci sa tak môžu tešiť na najväčšie ťaháky turnaja, Čecha Lea Brichtu i Slováka Tomáša Možného.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zmeny v štartovke. Vojna na Ukrajine i zranenia zasiahli prvý turnaj RFA