Zidane odporúča Realu angažovať Blanca

SITA|16. apr 2009 o 15:59

Legenda španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Zinedine Zidane odporúča svojmu bývalému zamestnávateľovi, aby angažoval do funkcie trénera Laurenta Blanca.

MADRID. Bývalý stopér francúzskej reprezentácie, Manchestru United, FC Barcelona či Interu Miláno Blanc momentálne pôsobí na lavičke tretieho tímu Ligue 1 2008/09 Girondins Bordeaux.

"Biely balet" počas tejto sezóny vymenil kouča. V decembri 2008 Bernda Schustera nahradil Juande Ramos. V júni čakajú funkcionárov Realu Madrid voľby prezidenta klubu, najhorúcejším kandidátom je Florentino Pérez. Pri predpoklade, že Pérez naozaj zasadne na prezidentskú stoličku, sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane jeho pravou rukou pri prestupovej politike Zinedine Zidane. Verejnosti je dobre známy priateľský vzťah bývalých reprezentačných spoluhráčov z krajiny "galského kohúta".

Nie je teda vylúčené, že spolupráca Zidane - Blanc bude pokračovať na Pyrenejskom polostrove. Ak sa Realu nepodarí uspieť na domácej ligovej scéne, Ramos zrejme opustí post kormidelníka. Na uvoľnenú stoličku sa v hlavnom meste Španielska počíta s takými trénerskými esami, akými sú José Mourinho, Arséne Wenger či Manuel Pellegrini.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Zidane odporúča Realu angažovať Blanca