Záujem o Dubničana Grendela utíchol, Harvilko by mal zostať

SITA|26. jún 2007 o 14:28

DUBNICA NAD VÁHOM 26. júna (SITA) - Zatiaľ posledným hráčom, ktorý po skončení uplynulej sezóny slovenských futbalových súťaží 2006/2007 opustil káder ZTS Dubnica, je ofenzívny stredopoliar Matej Ižvolt, ...

DUBNICA NAD VÁHOM 26. júna (SITA) - Zatiaľ posledným hráčom, ktorý po skončení uplynulej sezóny slovenských futbalových súťaží 2006/2007 opustil káder ZTS Dubnica, je ofenzívny stredopoliar Matej Ižvolt, ktorého získal konkurenčný Slovan Bratislava. Pôvodne bol záujem aj o ďalších dvoch kľúčových hráčov Považanov Erika Grendela a Petra Kišku, napokon však z toho pravdepodobne nič nebude. "Zatiaľ sme nezaznamenali žiadnu odozvu z druhej strany. Erika chceli pôvodne vidieť v Mladej Boleslavi. Prestupový termín sa však začína až 1. júla, takže možno sa to ešte napokon otočí iným smerom. Rovnaká situácia je aj v prípade Kišku, o ktorého sa interesoval jeden grécky klub. Nemal však dostatok finančných prostriedkov, a tak z Petrovho odchodu napokon nič nebude," povedal pre agentúru SITA riaditeľ a generálny manažér Dubnice Peter Gergely.

Hlavný tréner Anton Dragúň by rád videl vo svojom kádri ľavého obrancu Milana Harvilka, ktorý bol na Považí na skúške zo Stropkova. "Mal by zostať, presvedčil nás o svojich kvalitách," vysvetlil Peter Gergely a zároveň dodal, že angažovanie nových hráčov bude závisieť od toho, nakoľko sa v Dubnici podarí udržať pokope súčasný káder: "Máme vytypovaných nejakých hráčov. Prestupový termín sa však začína až 1. júla, takže v priebehu budúceho týždňa by sme mali byť múdrejší. Uvidíme, kto napokon od nás odíde a podľa toho sa zariadime."


Nachádzate sa tu:
Domov