Zadáci Štrbák a Obšut skórovali, Ružička premenil nájazd

Martin Štrbák.
Martin Štrbák.
TASR|12. dec 2009 o 15:26

V sobotňajších zápasoch hokejovej KHL sa gólovo presadili dvaja slovenskí obrancovia Jaroslav Obšut a Martin Štrbák.

MOSKVA. V sobotňajších zápasoch hokejovej KHL sa gólovo presadili dvaja slovenskí obrancovia Jaroslav Obšut a Martin Štrbák, ale ich tímy napokon ťahali za kratší koniec.

Obšut svojim štvrtým gólom v sezóne zvyšoval už na 2:0 pre moskovský Spartak, ktorý však napokon prehral na ľade Amuru Chabarovsk 2:3 po samostatných nájazdoch. Dramatické nájazdy odštartoval gólom hostí Štefan Ružička, jeho krajan a spoluhráč Martin Cibák svoj nájazd v druhej sérii nepremenil. Nájazdy sa dostali do rozhodujúcejk štvrtej sérii, v ktorej sa Ružička nepresadil a tak o výhre Amuru rozhodol Dennis Abdullin.

V poradí piaty presný zásah v sezóne z hokejky obrancu HK MVD Štrbáka nestačil, hostia totiž prehrali na ľade Metallurgu Novokuzneck 2:4. Napriek prehre figuruje MVD na druhom mieste vo Východnej konferencii, pričom na vedúci SKA Petrohrad stráca 16 bodov.

Výsledky: Amur Chabarovsk - Spartak Moskva 3:2 pp (za hostí Obšut 1+0), Metallurg Novokuzneck - HK MVD 4:2 (za hostí Štrbák 1+0), Sibir Novosibirsk - Lokomotiv Jarosľavl 2:1

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Zadáci Štrbák a Obšut skórovali, Ružička premenil nájazd