Za nás absolútna spokojnosť, zhodnotil Oktagon 20 promotér Novotný

Daniel Stankovič|13. jan 2021 o 01:00

Promotér československej organizácie, okomentoval vo svojej relácii posledný turnaj v Brne.

Skvelú koncoročnú akciu zmiešaných bojových umení, priniesla karta jubilejného dvadsiateho turnaja najlepšej československej organizácie, Oktagon MMA, v Brnenskom centre Zoner BOBBYHALL.

V náročnom období, v ktorom sa kvôli celosvetovej pandémii vlády tak Slovenskej ako aj Českej republiky, striedali v zákazoch, nariadeniach a odporúčaniach, si mnoho fanúšikov na sklonku roku mohlo prísť na chuť v podobe skvelého turnaja Oktagon 20.

Vo svojej pravidelnej relácii s názvom MMA Letem Světem, sa promotér organizácie, Ondřej Novotný, vyjadril k výsledkom prebehnutého turnaja.

„Za mňa absolútna spokojnosť s tým, čo sme videli. Myslím, že tam bolo dosť prekvapení, ktoré mnoho ľudí skrátka nečakalo. Škoda porážky dvoch českých borcov. Opäť sa ukázalo, ako veľmi je MMA odlišný šport a ako tak skúsený bojovník (Daniel Škvor, pozn. redaktora), ktorý má za sebou desiatky profesionálnych zápasov, dokáže tak zavariť. Oumar Sy je v tejto chvíli, myslím si pre každého zaujímavé meno.“, okomentoval MMA debut bývalého šampióna organizácie WAKO PRO, Novotný.

„Jan Fajk v zdanlivo neatraktívnom zápase na pätnásť minút, išiel tak za hranicu svojich možností, že je to niečo neuveriteľné, ako sa s tým dokázal vysporiadať.

Zaujímavý zápas finále, Roman Paulus vs. Tomáš Zajac. Roman Paulus prehral jasne prvé kolo, aby neskôr vďaka zmene taktiky predviedol, akým je v dvadsiatich rokoch skvelým bojovníkom. Tomáša Zajaca od toho momentu utrápil a prešiel. Myslím si, že sa Zajko ešte môže zlepšovať. Som zvedavý ako bude s Romanom pokračovať v pérovej váhe.“, povedal na adresu zápasov Fajk vs. Hromek a Paulus vs. Zajac Novotný.

„Podobne ako pre Kohouta to skončilo pre Dávida Hoška, v polovici prvého kola. Hovoril som s jeho trénerom, bol som prekvapený z akej pozície sa nechal utiahnuť ale bolo mi to vysvetlené. Stane sa. Milan si potom povedal o titulovú šancu, uvidíme.

Karlos a jeho fantastický výkon proti Alexovi. Ukázalo sa, aké je to zviera v 84 (váhová kategoria, pozn. redaktora).“, dodal vo svojej relácii promotér.

„Cirkus Oktagon“ priniesol dovedna jedenásť zápasov, kde sme boli svedkami korunovácie nového kráľa strednej váhy, zakončenia piatej „Oktagon Výzvy“, dominantných výkonov a v neposlednom rade tiež troch prehier domácich zápasníkov proti zahraničným vyzývateľom.

Už za menej než tri týždne, 30.1.2021, sa v Brne uskutoční aj ďalší turnaj organizácie s poradovým číslom 21. O tom, že opäť pôjde o nadupanú show, hovoria zatiaľ vypísané duely, ktoré okrem titulového zápasu, prinesú do akcie tiež obľúbených domácich bojovníkov.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Za nás absolútna spokojnosť, zhodnotil Oktagon 20 promotér Novotný