Začína sa Wimbledon. V pondelok vstúpia do hry traja Slováci

Dominiku Cibulkovú čaká na úvod turnaja súperka, s ktorou sa jej príliš nedarí.
Dominiku Cibulkovú čaká na úvod turnaja súperka, s ktorou sa jej príliš nedarí. (Autor: TASR/AP)
SITA|3. júl 2017 o 11:00

O postup do druhého kola slávneho grandslamového turnaja zabojujú Norbert Gombos, Dominika Cibulková a Jana Čepelová.

WIMBLEDON - 1. kolo:

(dotácia 31,6 milióna libier, tráva)

Dvojhra mužov:

Norbert Gombos (SR) - Andreas Seppi (Tal.) / bilancia: 0:0 / druhý zápas na dvorci č. 5 (začiatok približne po 15.00 h SELČ)

Dvojhra žien:

Dominika Cibulková (SR-8) - Andrea Petkovičová (Nem.) / bilancia: 1:4 / tretí zápas na dvorci č. 12 (začiatok približne po 16.30 h SELČ)

Jana Čepelová (SR) - Caroline Garciová (Fr.-21) / bilancia: 0:2 (vrátane juniorského obdobia) / tretí zápas na dvorci č. 9 (začiatok približne po 16.30 h SELČ)

LONDÝN. V posledných týždňoch sa jej nedarí. Prehrala posledné štyri zápasy, dvakrát dokonca s hráčkami z druhej stovky svetového rebríčka.

"Momentálne mám pocit, akoby sa všetky situácie v zápasoch vyvíjali proti mne,” hovorila Dominika Cibulková pre denník Šport.

Zlú formu sa pokúsi odčiniť na treťom grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Lenže - v prvom kole nastúpi proti súperke, ktorá má s ňou lepšiu bilanciu.

Nemka Andrea Petkovičová vyhrala až štyri z piatich vzájomných duelov.

Okrem Cibulkovej už v pondelok vstúpia do hry na slávnom trávnatom turnaji ďalší dvaja zástupcovia zo Slovenska. Janu Čepelovú čaká Caroline Garciová.

Francúzka je na podujatí nasadenou dvadsaťjednotkou.

Úplne prvým slovenským reprezentantom, ktorý by mal vo Wimbledone zasiahnuť do diania, je Norbert Gombos. Jeho stretnutie s Talianom Seppim by sa malo na kurte č. 5 začať niekedy po 15. hodine nášho času.

Cibulková aj Čepelová majú plánovaný štart po 16:30.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Wimbledon»Začína sa Wimbledon. V pondelok vstúpia do hry traja Slováci