Wilder: Moje nohy oslabil 20-kilogramový kostým z nástupu

Adrián Mečiar|25. feb 2020 o 01:00

Dnes už bývalý šampión organizácie WBC Deontay Wilder hovorí o nečakanej príčine prehry.

Dnes už bývalý šampión organizácie WBC Deontay Wilder hovorí o nečakanej príčine prehry.

Deontay Wilder po prvýkrát ochutnal chuť porážky. Prehra ho zrejme bolí o to viac, že Tyson Fury si z neho v MGM Grand Garden v Las Vegas spravil „fackovacieho panáka".

V siedmom kole sa už jeden z Wilderových trénerov nemohol len prizerať jasnému priebehu duelu a do ringu vhodil uterák.

S týmto sa však zatiaľ Wilder ani s odstupom niekoľkých dní a naďalej trvá na tom, že tréneri ho zradili. „Ak poviem, že idem niekoho zabiť, musím počítať s tým, že sa mi to môže vrátiť. Bude ma musieť zabiť," povedal Wilder pre The Atletic.

Wilder zároveň uznal, že chápe obavy o jeho budúcnosť, no i napriek tomu zvažuje, že ukončí spoluprácu s Markom Brelandom, teda trénerom, ktorý dal pokyn na ukončenie duelu. „Radšej by som v tom ringu zomrel. Už sme sa o tom neraz rozprávali a vždy som ich (trénerov, pozn. red.) upozornil, že takéto konanie bude mať následky."

Ešte zaujímavejšou informáciou je, že Wilder podľa vlastných slov určite využije klauzulu o odvete.

Odvetný súboj by sa mohol uskutočniť pokojne aj v lete. Wilder ale tentoraz s najväčšou pravdepodobnosťou upustí od svojho nástupu s maskou.

Wilder dokonca povedal, že „tento 20-kilogramový kostým oslabil jeho nohy", a preto v odvete proti Furymu nemohol podať optimálny výkon.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Wilder: Moje nohy oslabil 20-kilogramový kostým z nástupu