Whiteovi sa pozdáva myšlienka trilógie Weidmana a Silvu

Adrián Mečiar|10. feb 2019 o 01:00

Dočkáme sa po rokoch tretieho zápasu?

Keď sa v roku 2013 stretli po prvý raz, diváci v MGM Grand Garden Aréne v Las Vegas boli svedkami jedného z najšokujúcejších ukončení v dejinách. Nebola to len zmena držiteľa opasku strednej váhy, ale koniec veľkej éry.

V odvete, ktorá sa konala polroka na to, zas nastal jeden z najstrašidelnejších momentov dejín MMA. Desivá zlomenina nohy, z ktorej dodnes behá mráz po chrbte.

O trilógii sa pre výsledok odvety hovorilo viackrát, no zatiaľ sme sa jej nedočkali. Ako Silva, tak aj Weidman si posledné roky šli svojimi cestami, no zdá sa, že je tu šanca, aby sa predsa ešte raz stretli.

Dana White na pozápasovej tlačovej konferencii po turnaji UFC 234 povedal, že ak by obaja mali záujem, je tomuto duelu otvorený. 

Weidman sa na Twitteri vyjadril k zápasu Adesanya-Silva. Dvojnásobný premožiteľ Silvu si myslí, že Adesanya je preceňovaný, no zároveň uznáva, že Silva je stále nebezpečný. „Teraz som videl Andersonov duel. Skvelý zápas! Dobré vidieť, že Anderson to v sebe ešte má. Ale stále spúšťa ruky?"

„Ten Adesanya je trošičku preceňovaný."

Weidman tiež na Instagrame zverejnil fotografiu z váženia spred jedného zo zápasov so Silvom. Vyzerá to tak, že bývalý šampión s troma obhajobami titulu na konte nie je úplne proti trilógii.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Whiteovi sa pozdáva myšlienka trilógie Weidmana a Silvu