Wenger: Fábregas do Barcelony nepôjde

SITA|17. júl 2010 o 20:09

Tréner FC Arsenal Arséne Wenger v sobotu rázne odmietol všetky špekulácie týkajúce sa odchodu kapitána mužstva Cesca Fábregasa do španielskej Barcelony.

LONDÝN. Tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Arsenal Arséne Wenger v sobotu rázne odmietol všetky špekulácie týkajúce sa odchodu kapitána mužstva Cesca Fábregasa do španielskej Barcelony. "V tejto súvislosti už bolo povedané dosť veľa," skonštatoval Francúz.

"Vždy som ale tvrdil, že chceme, aby zostal. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč, náš kapitán, a preto chceme, aby pokračoval v našom tíme. Toto je dôvod, prečo sme nereagovali na žiadne ponuky. Pracovali sme tvrdo na tom, aby naše mužstvo tvorili mladí a silní hráči. Teraz ich chceme udržať pokope," povedal.

Podľa 60-ročného rodáka zo Štrasburgu hlasy o odchode niektorých hviezd Londýnčanov iba zbytočne zaťažujú mužstvo. "Samozrejme, že som s ním hovoril. Nikdy som tento rozhovor nezverejnil, ale všetky reči musia skončiť. Ak sa pozriete na rôzne historky z minulej sezóny, žiadna z nich nášmu tímu nepomohla. Nemám k celej záležitosti čo dodať. Najdôležitejšie je, že Arsenal sa už teraz sústredí a pripravuje na nadchádzajúcu sezónu."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Wenger: Fábregas do Barcelony nepôjde