Welterová váha (rebríček)

Vladimír Bilohuščin|23. mar 2017 o 01:00

Momentálne jedna z najväčších slovenských hviezd. Víťaz reality show OKTAGON sa zaradil na prvú priečku vďaka štyrom výhram v rade, v ktorých stále zaknihoval ukončenie v prvom kole. Pred sebou má náročný zápas s Jánom Homolkom na podujatí OKTAGON 2 a taktiež by sme ho mali vidieť na aprílovom gala v Komárne.

Profi Rekord: 7-2

Klub: Oktagon Fighting Academy Bratislava

 

Odchovanec MMA Top Team Košice momentálne pôsobí v Prahe. Za sebou má náročné duely s Davidom Korzom na Fight Nights 49, s ktorým tesne prehral, ale hlavne zápas s Vitorom Pintom, ktorému pri jedenástich výhrach uštedril iba druhú prehru. Momentálne sa Sefa lieči po zlomenine holennej kosti a tak si na jeho návrat musíme chvíľu počkať.

Profi Rekord: 4-3

Klub: MMA Top Team Košice

 

František Fodor je vo výbornej forme, čo potvrdil aj na podujatí OKTAGON, kde dokázal poraziť nebezpečného Jakuba Bahníka. Momentálne ťahá šnúru troch výhier, keď sa mu okram českého reprezentanta podarilo poraziť aj Petra Nováka a Petra Križanoviča.

Profi Rekord: 6-3

Klub: Oktagon Fighting Academy Bratislava

 

Ďalší účastník show OKTAGON sa usadil na štvrtom mieste vďaka dvom famóznym návratom, keď najprv porazil Jakuba Běleho a v pražskom finále aj Readeka Šopova. Na aprílovom podujatí OKTAGON 2 si zmeria sily s nebezpečným Tomášom Lejskom.

Profi Rekord: 3-3

Klub: Žilinská Boxerňa

 

Aj keď Miroslav Hladký nezaznamenal v poslednom vystúpení víťazstvo, keď nešťastne prehral už v úvode svojho duelu na podujatí NOC BOJOV 7, stále patrí medzi veľké talenty slovenského MMA. Mohli sme ho vidieť v rešpektovanej organizácii GCF, kde zaznamenal dve výhry. Tretiu potom pridal v súboji s Adriánom Barkáčom na PCF 15, ktorého dokázal uškrtiť.

Profi Rekord:  3-1

Klub: Wolf Pride Gym Žilina

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Welterová váha (rebríček)