Vrátil sa z liečenia a strelil hetrik! Bobbymu Ryanovi tlieskala celá hala

Oh My Hockey|28. feb 2020 o 08:32

Keď sa budete pýtať na príbeh dnešnej noci, určite ho napísal Bobby Ryan. Ten sa len nedávno vrátil z protialkoholického liečenia, kde, dúfajme, vyhral boj o svoj život.

32-ročný otec a manžel, ktorý je už viac ako sto dní triezvy, prežil návrat do NHL ako zo sna. Dnes odohral druhý zápas, prvý na domácom ľade. Do siete Vancouveru strelil tri góly a Ottawe pomohol k víťazstvu 5:2.

"Bolo ťažšie udržať si svoje emócie na uzde počas tohto zápasu," vravel navrátilec Ryan. "Bolo neuveriteľné, ako ma všetci podporovali. Bol to skrátka neuveriteľný večer. Ďakujem všetkým."

Ryan narážal na úžasnú podporu fanúšikov v domácom stánku Sens. Aj vďaka nim sa podaril tento výnimočný počin. Tím z hlavného mesta, usadený hlboko pod čiarou postupu, prekvapil Vancouver. Canucks bojujú o play-off a doma sa táto porážka, pochopiteľne, nestretne s pochopením.

Priaznivci, ktorí si našli cestu do Canadian Tire Centre, po jeho dvoch góloch v závere skandovali "Bobby, Bobby. Bobby". "Tento zápas pre mňa znamenal všetko," pokračuje Ryan. "Kvôli mojej manželke, ktorá pri mne stála a primäla ma nájsť pomoc a kvôli mne, že som sa vrátil a takto prispel, je to naše rodinné víťazstvo."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Vrátil sa z liečenia a strelil hetrik! Bobbymu Ryanovi tlieskala celá hala