Vozdeckého vo Zvolene nahradí Vrbata

SITA|18. sep 2008 o 14:30

Vedenie extraligového hokejového HKm Zvolen sa dohodlo na predčasnom ukončení zmluvy s 30-ročným útočníkom Martinom Vozdeckým.

ZVOLEN. V šiestich zápasoch nezaznamenal český krídelník v kanadskom bodovaní žiaden bod za gól či prihrávku. S jeho výkonmi nebola všeobecná spokojnosť, čo pociťoval hráč i vedenie klubu. "Prostredie vo Zvolene Martinovi Vozdeckému nesadlo. Seriózne sme sa dohodli. Vážim si jeho prístup. Pred sezónou sme ho brali do mužstva ako produktívneho hráča. V šiestich zápasoch v drese Zvolena sa mu však nedarilo. Nebolo to presne to, čo si obe strany od toho sľubovali,“ uviedol na margo odchodu Vozdeckého generálny manažér HKm Zvolen Ivan Piovarči. Martin Vozdecký nenastúpi za Zvolen už v najbližšom zápase v Košiciach.

Novou tvárou v tíme súčasného lídra tabuľky by však mal byť David Vrbata, ktorý sa dohodol s vedením HKm na zmluve do konca sezóny s ročnou opciou. Vrbata v úvode týždňa predčasne skončil v Poprade. "Poznáme Vrbatu a veríme, že bude pre naše mužstvo prínosom. Po odchode z Popradu prejavili o neho záujem minimálne dva kluby. Som rád, že sme boli šikovnejší a získali ho. Ide o produktívneho hokejistu, ktorý bol vlani dlhšie zranený. Samozrejme, nikdy nie je zaručené, že sa nám toto angažmán vydarí, no na oboch stranách pevne veríme, že to bude dobré. Už v piatok proti Košiciam by mal Vrbata podľa všetkého za Zvolen nastúpiť,“ ozrejmil príchod 25-ročného českého útočníka manažér Zvolenčanov I. Piovarči.

Nachádzate sa tu:
Domov