Vo Vancouveri aj s Wellwoodom, Hordichukom či Backesom

SITA|2. júl 2008 o 11:03

VANCOUVER 2. júla (SITA) - Klub hokejovej NHL Vancouver Canucks si udržal práva na služby Kyla Wellwooda aj pre ďalšiu sezónu. Útočníka získali Canucks z waiver listiny Toronta minulý týždeň, od 1. júla ...

VANCOUVER 2. júla (SITA) - Klub hokejovej NHL Vancouver Canucks si udržal práva na služby Kyla Wellwooda aj pre ďalšiu sezónu. Útočníka získali Canucks z waiver listiny Toronta minulý týždeň, od 1. júla však bol obmedzeným voľným hráčom. Napokon však súhlasil s ročným kvalifikačným kontraktom. V poslednej sezóne trápili Wellwooda rôzne zranenia, pre ktoré odohral len 59 zápasov.

Canucks sa zároveň dohodli na zmluve aj s útočníkom Darcym Hordichukom, podmienky kontraktu ostali utajené. Hordichuk má na svojom konte 302 zápasov v NHL za Nashville, Floridu, Phoenix a Atlantu, v ktorých nazbieral 747 trestných minút. V poslednej sezóne obliekal dres Nashville.

Vancouver sa stal vôbec prvým klubom, ktorý podpísal po otvorení trhu niektorého z hráčov. Primát patrí kontraktu s útočníkom Davidom Backesom, ktorý sa Canucks upísal na tri roky za 7,5 milióna dolárov. Dvadsaťštyriročný hokejista doteraz hrával za St. Louis. Dvojročnú zmluvu s Vancouverom podpísal aj útočník Ryan Johnson, ktorý v najbližšom čase dostane 2,4 milióna dolárov.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Vo Vancouveri aj s Wellwoodom, Hordichukom či Backesom