VIDEO: Vybuchol od hnevu. Samuel Eto'o kopol do hlavy youtubera z Alžírska

Eto'o útočí na muža z Alžírska.
Eto'o útočí na muža z Alžírska. (Autor: partidazocope - Twitter)
Ivan Mriška|6. dec 2022 o 13:06 (aktualizované 6. dec 2022 o 18:20)

Muž sa ho mal pýtať na verdikty rozhodcu.

DAUHA. Svetom kolujú zábery zachytené po osemfinálovom zápase Brazília - Južná Kórea (4:1) na MS vo futbale 2022.

Legenda kamerunského futbalu Samuel Eto'o kopol do hlavy youtubera z Alžírska. Video zverejnil novinár z amerického denníka La Opinion.

„Eto'o vzbudil negatívnu pozornosť. Bývalý hviezdny útočník vybuchol od hnevu a kopol pred štadiónom 974 v Dauhe muža do tváre,“ informuje eurosport.de

VIDEO: Samuel Eto'o a jeho kopanec do hlavy youtubera

Bývalý futbalista FC Barcelona je dnes prezidentom futbalovej asociácie svojej domovskej krajiny a veľvyslancom FIFA. Jeho správanie preto pobúrilo fanúšikov z celého sveta.

„Eto'o najprv stál pri selfie s fanúšikmi a potom sa pustil za mužom, ktorý ho natáčal na kameru. Ďalší ľudia sa snažili 41-ročného muža zastaviť. Eto'o im však ušiel a kopol do muža z Alžírska,“ dodáva.

Podľa informácií alžírskeho futbalového portálu DZ foot sa youtuber pýtal bývalého útočníka na kontroverzného rozhodcu Bakaryho Gassamu, ktorý viedol baráž o majstrovstvá sveta medzi Alžírskom a Kamerunom (1:2).

V zápase si Kamerunčania zabezpečili vstupenku do Kataru gólom v poslednej minúte.

Influencer vo videu na svojom kanáli informoval, že nahlási Eto'a miestnej polícii. K situácii sa neskôr vyjadril aj niekdajší elitný futbalový kanonier.

"Dostal som sa do konfliktu s fanúšikom, ktorý bol pravdepodobne z Alžírska. Rád by som sa mu ospravedlnil. Nechal som sa uniesť emóciami a konal som neadekvátne," kajal sa.

Medzinárodná futbalová federácia (FIFA), CAF a ani strešný katarský orgán MS incident zatiaľ nekomentovali.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS vo futbale 2022»VIDEO: Vybuchol od hnevu. Samuel Eto'o kopol do hlavy youtubera z Alžírska