Otec ako spoluhráč a teraz ako tréner. Kukumbergovci sa v Trnave znova stretli

Roman Kukumberg starší (v strede) a jeho syn Roman (vľavo) počas marca 2024 v zápase 50. kola Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK 32 Liptovský Mikuláš.
Roman Kukumberg starší (v strede) a jeho syn Roman (vľavo) počas marca 2024 v zápase 50. kola Tipos extraligy HC Slovan Bratislava - HK 32 Liptovský Mikuláš. (Autor: TASR)
Oh my Hockey|5. okt 2024 o 08:48

V mužstve Trnavy sú až dvaja nositelia mena Roman Kukumberg.

TRNAVA. V sobotnom 6. kole SHL Trnava zdolala Trebišov po výsledku 3:2. Ziskov dvoch bodov k tomuto triumfu prispel Roman Kukumberg mladší, ktorý 8 minút pred koncom vyrovnával na 2:2 a v závere asistoval pri víťaznom góle Vladimira Antonova.

Bol to pre neho druhý zápas v trnavskom drese, kde sa po pár mesiacoch stretol v rámci jedného tímu znova so svojim otcom Romanom Kukumbergom starším, ktorý v tomto klube odohral 4 ročníky a od tejto sezóny v ňom pôsobí ako tréner.

VIDEO: Premiérový gól Romana Kukumberga mladšieho v drese Trnavy

Mladší z Kukumbergovcov sa do Trnavy tento týždeň presunul z extraligového Slovana Bratislava a práve v tíme belasých sa mu v marci naskytla možnosť byť aspoň na chvíľu spoluhráčom svojho otca.

Roman Kukumberg starší sa s kariérou rozlúčil 8. marca 2024, keď v zápase 50. kola Slovana proti Liptovskému Mikulášu odohral čestné striedanie.

Na ľade strávil 37 sekúnd, pričom po svojom boku mal svojho syna Romana.

Vedeniu Slovana pre tento moment udelila Ligová rada výnimku, na základe ktorej mohol nastúpiť do prvého striedania.

Tabuľka Tipos SHL

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Slovenská hokejová liga»Otec ako spoluhráč a teraz ako tréner. Kukumbergovci sa v Trnave znova stretli