VIDEO: Po ohlásení zápasu má ďalší problém. Růžička mal na kúpalisku zbiť muža

Růžička mal napadnúť muža na kúpalisku.
Růžička mal napadnúť muža na kúpalisku. (Zdroj: CNN Prima NEWS/RFA (koláž))
SvetMMA|26. júl 2024 o 11:26

Oznámený zápas s Václavom Sivákom sa nakoniec nemusí uskutočniť.

PRAHA. Kontroverzný český bojovník Tadeáš Růžička má podľa informácií portálu CNN Prima NEWS čeliť ďalšiemu obvineniu.

Na kúpalisku v pražskom Břevnove mala trojica mužov vrátane Růžičku pri jednom zo stánkov slovne obťažovať návštevníčku bazéna, ktorej sa zastal jeden z návštevníkov.

"Poškodený sa zastal dievčaťa, ktoré traja muži obťažovali, a tí na to reagovali tak, že ho fyzicky napadli," uviedol pre CNN Prima NEWS policajný hovorca Richard Hrdina.

VIDEO: Reportáž o útoku na kúpalisku

"Najskôr na muža začali pľuť, ale tým to neskončilo. V bojovom postoji dvaja z nich mužovi uštedrili niekoľko faciek a rán päsťou. Následne sa do incidentu vložil posledný zo skupinky. A tým mal byť podľa informácií CNN Prima NEWS Tadeáš „Mawar“ Růžička. Dvadsaťdeväťročného mladíka počas pár sekúnd poslal k zemi.

Po finálnom údere mal Růžička z kúpaliska utiecť len v plavkách a schovať sa v neďalekom kroví. Dvojica jeho kamarátov medzitým zbalila veci, nasadla do auta a snažila sa vyjsť z parkoviska. Medzitým mal známy bojovník zase z krovia vyliezť a nasadnúť k nim do vozidla," uvádza CNN Prima NEWS.

Napadnutý muž mal skončiť s niekoľkými zlomeninami na tvári. Růžičková nedávna podmienka sa tak môže zmeniť na trest odňatia slobody.

Za predošlý incident totiž Růžička vo februári dostal od súdu trest odňatia slobody na jedenásť mesiacov s podmienkou na ďalších, takmer tri a pol roka. Sudca ho tak potrestal za incident, ktorý si natočil a zavesil na sociálne siete a neskôr ho zmazal. Na zázname sa skláňal nad bezvládne ležiacim mužom na ulici, nadával mu a fackoval ho.

"V prípade, že tá bitka bude kvalifikovaná ako trestný čin, tak predpokladám, že súd tú podmienku premení na výkon trestu," uviedol pre CNN Prima NEWS právnik Jan Černý.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Po ohlásení zápasu má ďalší problém. Růžička mal na kúpalisku zbiť muža