Nie je všetko iba o tvrdej príprave. Vlhová si spestrila chvíle na Slovane Bratislava

Petra Vlhová otvorila zápas Slovan Bratislava - MFK Ružomberok slávnostným výkopom.
Petra Vlhová otvorila zápas Slovan Bratislava - MFK Ružomberok slávnostným výkopom. (Autor: TASR)
Nikola Baďová|30. máj 2024 o 11:40

Spoločnosť jej robili najbližší členovia tímu.

BRATISLAVA. Petra Vlhová sa svojim tímom dostali špeciálne pozvanie a zavítali na posledný futbalový zápas v sezóne medzi Slovanom Bratislava a Ružomberkom.  

Klub z hlavného mesta sa rozlúčil s majstrovským ročníkom víťazstvom 5:1

O slávnostný výkop sa postarala slovenská lyžiarka. 

„Pozval nás tam môj najvernejší a najdôležitejší partner, Roman Berger z Niké,“ vysvetlila v siedmej časti seriálu Comeback, na ktorom spolupracuje so spomínaným reklamným partnerom.  

„Najvernejší partner som dúfam ja,“ oboril sa smiechom priateľ Michal Kyselica.

Špeciálne dary

Pred štadiónom ich privítal generálny riaditeľ Niké Roman Berger. „Som rád, že si prišla,“ pozdravil sa s olympijskou šampiónkou a zobral ju do Skyboxu. 

Spoločnosť jej robili priateľ, rodičia, manažér tímu Richard Galovič a tréner Mauro Pini. 

Ešte pred zápasom odovzdala Vlhová riaditeľovi darček. Darovala mu lyže, na ktorých vyhrala preteky Svetového pohára. 

„Si prvý človek, ktorému dávam také lyže. Je to špeciálny darček. Môžeš si to niekde vystaviť alebo si ich vyskúšať,“ hovorila športovkyňa. 

„Uff, mám z toho zimomriavky. Veľmi si to vážim,“ tešil sa Berger, ktorý dar opätoval. Vlhovej vyrobili veľkú orámovanú fotografiu, na ktorej lyžuje v blate. 

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová otvorila zápas slávnostným výkopom pred začiatkom zápasu 10. záverečného kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok.
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová otvorila zápas slávnostným výkopom pred začiatkom zápasu 10. záverečného kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o titul medzi ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok. (Autor: TASR)

„Ešte chýba do pozadia motorka, aby to bolo čo najpresnejšie,“ zasmiala sa. 

Majstri sú vždy belasí

Berger nezabudol ani na otca Igora Vlhu, ktorému venoval futbalovú medailu. Rovnakú ako neskôr získali futbalisti Slovan Bratislava za víťazstvo v lige. 

VIDEO: Ukážka zo seriálu Petra: COMEBACK (7. diel)

Špeciálni hostia videli vo futbalovom zápase až šesť gólov. „Nech vyhrá ten lepší,“ uviedla Vlhová. 

Slovan vyhral ligu šiestykrát za sebou a celkovo štrnástykrát v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Spolu má na konte tridsať titulov. 

Lyžiarka dostala na pamiatku aj tričko s nápisom Tridsať titulov nám nestačí, majstri sú vždy belasí. Spoločne s tímom si vychutnali oslavy na štadióne Tehelné pole.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Nie je všetko iba o tvrdej príprave. Vlhová si spestrila chvíle na Slovane Bratislava