Hviezdny Salah sa zranil po súboji so slovenským brankárom Dúbravkom

Mohamed Salah leží, kontroluje ho aj Martin Dúbravka.
Mohamed Salah leží, kontroluje ho aj Martin Dúbravka. (Autor: TASR/AP)
TASR|5. máj 2019 o 10:02

Dostal poriadny úder, vravel Klopp.

NEWCASTLE. Sobotňajšie víťazstvo Liverpoolu v Newcastli 3:2 v súboji 37. kola najvyššej anglickej futbalovej ligy zatienilo zranenie kanoniera Mohameda Salaha.

Egyptský reprezentant sa v 68. minúte zrazil za stavu 2:2 vo vzdušnom súboji s domácim slovenským brankárom Martinom Dúbravkom.

Stredopoliar sa síce pokúsil vstať, no napokon zostal ležať na trávniku a po ošetrení ho museli odniesť z ihriska na nosidlách.

"Dostal poriadny úder do hlavy, ale je v poriadku. Zápas potom sledoval v kabíne. Musíme však počkať na výsledky ďalších vyšetrení," citovala agentúra AFP slová trénera Jürgena Kloppa.

Zatiaľ nie je jasné, či Salah nastúpi v utorňajšej domácej odvete semifinále Ligy majstrov proti Barcelone (prvý zápas 0:3).

Víťazstvo posunulo Liverpool dočasne do čela tabuľky, rival v boji o titul Manchester City však v pondelok čaká duel s Leicesterom.

"Dôležité je, že sme City dostali pod tlak. Či budeme majstri sa uvidí, viac pre to urobiť nemôžeme. Chlapci v každom okamihu ukazovali túžbu po víťazstve," dodal Klopp.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Hviezdny Salah sa zranil po súboji so slovenským brankárom Dúbravkom