Valencia vraj odmietla 50 miliónov eur za Davida Villu

Frank Lampard
Frank Lampard (Autor: TASR)
SITA|19. apr 2009 o 17:28

Anglický futbalový veľkoklub FC Chelsea vraj neuspel s ponukou 50 miliónov eur za kanoniera FC Valencia Davida Villu.

LONDÝN. Dvadsaťsedemročný španielsky reprezentant je v súčasnosti jedným z najžiadanejších útočníkov v Európe, klub zo štadióna Mestalla sa však svojej hviezdy nechce vzdať. Najlepší kanonier ME 2008 údajne upútal pozornosť aj Juventusu Turín, Atlética Madrid, FC Liverpool a Manchestru City.

Frank Lampard predpokladá, že v tíme jeho zamestnávateľa FC Chelsea bude vládnuť spokojnosť aj v prípade zisku jedinej trofeje. Najreálnejšie sa momentálne javí víťazstvo Londýnčanov v FA Cupe, keďže po sobotňajšom triumfe v semifinále nad Arsenalom Londýn v pomere 2:1 ich od primátu delí už len jeden úspešný zápas.

"The Blues" sú však v prestížnej Lige majstrov už v semifinále a nachádzajú sa aj na treťom mieste v Premier League so štvorbodovým odstupom na vedúci tím Manchester United. Zisk všetkých troch trofejí však Lampard nevidí príliš reálne.

"Nerád o tom hovorím, pretože to vyvíja len zbytočný tlak v každom zápase. Je náročné triumfovať v troch súťažiach. Myslím si, že ak vyhráme aspoň niečo, bude všetko v poriadku. Momentálne sme v pozícii, ktorá nám zaručuje možnosť veľmi priaznivého ročníka. Nálada v kabíne je dobrá, mužstvo si verí, hráme dobre. S postupom času rastie naša sila a cítime, že môžeme víťaziť," skonštatoval Frank Lampard, podľa ktorého môže titul FC Chelsea získať len vtedy, ak si budú hráči dôverovať.

"Odteraz je potrebné hrať bez zbytočných chýb. Musíme sa zaoberať len koncom sezóny, vytvoriť tlak na čelo tabuľky. Chceme vyhrať vo všetkých zvyšných stretnutiach, no nikdy neviete, čo sa ešte môže stať. Dôležité je udržať si dobrú formu," skonštatoval strelec dvoch gólov v odvetnom štvrťfinále Ligy majstrov proti FC Liverpool.

Nachádzate sa tu:
Domov