V NHL sa tešil Pánik, Chárov tím dostal osem gólov

Sportnet|20. sep 2013 o 06:54

V Tampe Bay bojuje o miesto v prvom tíme útočník Richard Pánik. Proti Nashvillu strelil v prípravnom zápase gól.

NEW YORK. V siedmich prípravných zápasoch NHL, ktoré sa hrali v zámorí v noci na piatok, sa presadil zo Slovákov iba Richard Pánik. Útočník Tampy Bay v 43. minúte gólom v presilovke spečatil suverénne víťazstvo nad Nashvillom 5:1. Pánik skóroval bekhendom zo svojej jedinej strely v stretnutí.

Zo slovenského pohľadu bol zaujímavý aj duel Buffala s Carolinou (5:2), v ktorom nastúpil obranca Hurricanes Andrej Sekera proti svojmu bývalému zamestnávateľovi. Slovenský zadák bol s 23:03 min navyťažovanejším korčuliarom na ľade, do štatistík si však zapísal len dve strely a dve mínusky.

Dvaja hráči spod Tatier sa predstavili v súboji Bostonu s Detroitom, v ktorom hostia deklasovali finalistu minulého ročníka 8:2. Kapitán Bruins Zdeno Chára (23:29 min) ani Tomáš Tatar (16:31 min) v drese Red Wings sa bodovo nepresadili.

Štyri body za gól a tri asistencie zaznamenal Pavel Daciuk, tri kanadské body (1+2) dosiahol Henrik Zetterberg. Detroit skóroval štyrikrát v záverečnej tretine, keď bol v bránke Bruins nováčik Malcolm Subban.

New York Islanders vyhrali na ľade New Jersey 5:3. Islanders boli efektívni pri zakončení, zo sedemnástich striel dali päť gólov. V ich zostave chýbal Ľubomír Višňovský.

Výsledky prípravných zápasov:

Boston - Detroit 2:8

Buffalo - Carolina 5:2

New Jersey - Islanders 3:5

Ottawa - Toronto 2:3

Tampa Bay - Nashville 5:1 (za domácich PÁNIK 1+0)

Chicago - Pittsburgh 3:4 pp a sn

Winnipeg - Minnesota 1:4

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»V NHL sa tešil Pánik, Chárov tím dostal osem gólov