V Kranjskej Gore napokon aj so Zuzulovou

SITA|19. jan 2012 o 17:08

Slovenská pretekárka Veronika Zuzulová sa napokon predstaví vo víkendových súťažiach v slalome a obrovskom slalome v seriáli Svetového pohára v slovinskej Kranjskej Gore.me a obrovskom slalome v seriáli Svetového pohára v slovinskej Kranjskej Gore.

VYSOKÉ TATRY. Slovenská pretekárka Veronika Zuzulová sa napokon predstaví vo víkendových súťažiach v slalome a obrovskom slalome v seriáli Svetového pohára v slovinskej Kranjskej Gore.

Agentúre SITA to vo štvrtok pred piatou hodinou popoludní potvrdila prezidentka Slovenskej lyžiarskej asociácie (SLA) Jana Gantnerová. "Je to všetko omyl, Zuzulová bude štartovať v Kranjskej Gore. Zuzulovci splnili všetky podmienky, ktoré im dala SLA, takže Veronika štartovať bude," povedala prezidentka J. Gantnerová.

Podľa pôvodnej informácie SLA neprihlásila 27-ročnú Bratislavčanku na spomenuté podujatie. Krátko po 15.00 h sekretárka SLA Petra Kurcábová agentúru SITA informovala, že asociácia Zuzulovú na preteky neprihlásila. "Slovenská lyžiarska asociácia neprihlásila Veroniku Zuzulovú na preteky Svetového pohára do Kranjskej Gory. Viac k tomu nemôžem povedať," povedala P. Kurcábová.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»V Kranjskej Gore napokon aj so Zuzulovou