V. Gajdoš z Artmedie na tri roky do Banskej Bystrice

SITA|6. feb 2008 o 17:36

BANSKÁ BYSTRICA 6. februára (SITA) - FK Dukla Banská Bystrica získal do svojich radov 22-ročného stredopoliara Vratislava Gajdoša, ktorý doteraz obliekal dres Artmedie Petržalka. S účastníkom Corgoň ligy ...

BANSKÁ BYSTRICA 6. februára (SITA) - FK Dukla Banská Bystrica získal do svojich radov 22-ročného stredopoliara Vratislava Gajdoša, ktorý doteraz obliekal dres Artmedie Petržalka. S účastníkom Corgoň ligy zo Štiavničiek podpísal trojročný kontrakt. "Chceli sme vytvoriť väčší tlak a konkurenciu v stredovej formácii. Je to typ futbalistu, ktorý môže hrať vpravo aj vľavo, navyše mládežnícky reprezentant. Rátame s tým, že bude patriť k stabilným členom základnej jedenástky a posilní našu útočnú silu," uviedol na margo čerstvého prestupu športový riaditeľ FK Dukla Peter Dzúrik. Generálny manažér Artmedie Petr Kašpar k prestupu V. Gajdoša poznamenal: Najskôr sme v jeho prípade uvažovali o hosťovaní, napokon však pôjde o prestup. V stredovej formácii momentálne disponujeme siedmimi - ôsmimi záložníkmi, Vraťo by príliš veľa šancí nedostával, takto bude určite pravidelnejšie hrávať, a presne to on potrebuje."

Banskobystričania sa počas zimy posilnili o sedem hráčov: do obrany prišli Poljovka a Jánošík, do stredu poľa okrem Gajdoša aj T. Pančík spolu s Betkom a v útoku rozšírili konkurenciu Michal Filo ml. a Uškovič.

Na trase Dukla - Artmedia sa v zime uskutočnil ešte jeden transfer - Kornel Saláta ukončil hosťovanie pod Urpínom a vrátil sa za bratislavský Starý most.


Nachádzate sa tu:
Domov