Už nie je náš bojovník, hovorí tréner. Růžičku už vyhodil aj vlastný klub

Tadeáš Růžička.
Tadeáš Růžička. (Zdroj: RFA)
SvetMMA|29. júl 2024 o 16:42

V pražskom Spejbl gyme skončil.

PRAHA. Dôsledky jeho vyčíňania na kúpalisku sa postupne nabaľujú. Český fighter Tadeáš Růžička prišiel o najbližší zápas i výplatu a najnovšie sa s ním rozlúčil aj jeho domovský gym.

„Normálne si na sociálnych sieťach robím samú srandu, ale toto je naozaj dosť vážne. Po konzultácii s Mikym (tréner Vančura) a celým interným oddelením Spejbl Gymu sme sa rozhodli Tadeáša Ružičku suspendovať.

Už nie je náš bojovník a nie je v našich radoch. Nebude s nami trénovať. Je to kvôli jeho správaniu, ktoré je nezlučiteľné so slušným človekom, nieto ešte s vrcholovým športovcom," uviedol jeho tréner Ondřej "Spejbl" Hutník.

"Tadeáš urobil chybu už druhýkrát. Prvýkrát sme sa za neho postavili ako rodina, boli sme v podstate poslední, ktorí sa za neho bili a ospravedlňovali jeho správanie. Mysleli sme, že sa to zlepší, ale bohužiaľ sa nič nezmenilo a možno sa to iba zhoršilo.

Toto je naše oficiálne vyjadrenie. Po zrelej úvahe suspendujeme Tadeáša Ružičku. Už to nie je Spejbl Gym. Máme veľa ďalších bojovníkov - Hudler, Dvořáček, Zádera, Prchal, Trčka a ďalších. To sú chlapci, za ktorými stojíme. Tadeáš sa bohužiaľ nesprával tak, ako by mal a preto ho musíme vyhodiť,“ oznámil Hutník na sociálnych sieťach.

Ružička má pritom stále ešte naplánovaný budúcoročný súboj s krajanom Václavom Sivákom, ktorý ešte nebol zrušený.

Promotéri RFA a IAF, kde sa má zápas uskutočniť, by sa k celej veci mali v blízkej dobre vyjadriť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Už nie je náš bojovník, hovorí tréner. Růžičku už vyhodil aj vlastný klub