Tréner Hapal dúfa, že brankár Perniš bude v poriadku

Brankár Dušan Perniš (vpravo) zo Žiliny zachraňuje pred Košičanom Patrikom Kaminským.
Brankár Dušan Perniš (vpravo) zo Žiliny zachraňuje pred Košičanom Patrikom Kaminským. (Autor: SITA)
SITA|24. aug 2009 o 16:14

Futbalisti MŠK Žilina, ktorých čaká odvetný duel play off Európskej ligy UEFA proti Partizanu Belehrad, absolvovali v pondelok dopoludnia regeneračný tréning.

ŽILINA. Futbalisti MŠK Žilina, ktorých čaká vo štvrtok 27. augusta odvetný duel play-off (4. predkola) Európskej ligy UEFA proti Partizanu Belehrad, absolvovali v pondelok dopoludnia regeneračný tréning po nedeľňajšom stretnutí 7. kola Corgoň ligy 2009/2010 proti MFK Petržalka (0:1).

Hlavný kormidelník "šošonov" Pavel Hapal stále nemôže počítať so zraneným pravým obrancom Stanislavom Angelovičom, otázny je tiež štart brankára Dušana Perniša. Ten si z duelu s Petržalčanmi odniesol nepríjemné zranenie prsta na nohe.

"Bol úmyselne, povedal by som až zákerne atakovaný súperovým hráčom. Zatiaľ to našťastie nevyzerá extra vážne, takže dúfame, že bude v poriadku a vo štvrtok bude môcť nastúpiť. V utorok ho ešte čakajú ďalšie vyšetrenia, ktoré nám povedia viac," povedal pre agentúru SITA český lodivod MŠK Pavel Hapal.

Ten nechal v nedeľu odpočívať viacero hráčov základnej zostavy, ani v jednom prípade však nešlo o zdravotné problémy. "Bol to taktický variant, chceli ich nechať trochu oddýchnuť pred kľúčovým štvrtkovým duelom," vyhlásil Hapal, ktorý nepostavil od úvodu Šoureka, Leitnera, Adauta, Oravca, Mráza či Ježa.

Žilinčanov čaká ďalší tréning v utorok dopoludnia a posledný predzápasový potom v stredu podvečer od 18.00 h. "Určite nebudeme pred stretnutím s Partizanom špekulovať. Vieme, že musíme hrať poctivo smerom dopredu aj dozadu. Chceme doma streliť gól a vyhrať," dodal Pavel Hapal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Tréner Hapal dúfa, že brankár Perniš bude v poriadku