Tomáš Deák je späť!

Vladimír Bilohuščin|7. júl 2016 o 02:00

Nádejný slovenský reprezentant sa zasa predstaví v organizácii Fight Nights. Ak prebehne všetko podľa plánu, môžeme mať doma nového šampióna.

Tomáš Deák si môže splniť v organizácii Fight Nights sen. Predstaví sa totiž v pyramíde, ktorej víťaz berie opasok šampióna Bantamovej váhy. Bojovníkov, ktorí o titul v Grand Prix zabojujú, sa predstaví dovedna osem, čiže sa Tomáš predstaví vo štvrťfinále podujatia. „Zmluvu som podpísal a potvrdil včera,“ uvádza Deák. „Váha bude 61,2 kg plus tolerancia 0,5 kg.“ 

Celá štartová listina je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva, ale Tomáš, exkluzívne pre náš portál, prezradil meno svojho prvého protivníka. „Súper by mal byť pravdepodobne ten, čo mal byť v Banskej Bystrici na Full Fighte, jeho meno je Vadim Buseev.“ Fight Nights ale tento súboj ešte oficiálne nepotvrdilo a tak môže prísť k zmene. Duel medzi oboma borcami sa na Full Fighte neuskutočnil kvôli zraneniu, ktoré si Deák priniesol z prípravy v Thajsku.

Dá sa predpokladať, že turnaj, v ktorom sa predstaví náš reprezentant, bude na území Ruska. Presné miesto, ani dátum konania, ale ešte známe nie je. „Dátum zápasu ešte neurčili. Turnaj by sa ale mal konať v Moskve, ale nie som si tým ešte istý,“ pokračuje Deák.

Ako nám už nedávno Tomáš prezradil, trénuje stále naplno, či je leto, či zima. Po podpise zmluvy samozrejme ešte zvýšil obrátky. „Trénovať budem doma v OFA a ak sa podarí, tak možno v Thajsku, uvidíme... Teraz tu mám veľmi dobrú prípravu. Začal som chodiť na súkromné tréningy k Romanovi Kollárovi, poslednému zápasníkovi, ktorému sa podarilo isť na olympiádu. Je to špičkový zápasník, ktorý mi dolaďuje zápasenie a tréningy sú naozaj ťažké. Taktiež na stand up mám veľa sparingov, takže tam nie je koho navyše hľadať. Plus Ilja, hlavný tréner, sa mi stará o tréningy podľa môjho súpera, aby som bol na 120% pripravený,“ ukončuje Deák.

O potencionálom súperovi Tomáša Deáka sa veľa nevie. Vadim Bussev je 30-ročný Rus, ktorý má bilanciu 1-1-2, takže ide o celkom neznámeho bojovníka. Ako to ale s ruskou školou býva, niekde bude určite háčik.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák je späť!