Tadlánek o zápase Chochlíkovej na PML 6: Súperka nemá čo stratiť, môže získať cenný skalp

Monika Chochlíková a Tomáš Tadlanek.
Monika Chochlíková a Tomáš Tadlanek. (Zdroj: Instagram/tomas_tadlanek)
SvetMMA|21. jan 2023 o 15:29

Tréner hviezdnej slovenskej bojovníčky poskytol svoj názor na jej najbližší zápas v Trenčíne.

TRENČÍN. Jeden z najväčších ťahákov sobotného turnaja domácej postojárskej ligy PML v Trenčíne. V zápase do päťdesiat dva kilogramov sa predstaví slovenský klenot Monika Chochlíková.

V hlavnom predzápase večera preverí zástupkyňu trenčianskeho Victory gymu talentovaná turecká zápasníčka Tugbanur Kivrak.

Kivrak je napriek tomu, že má iba dvadsaťtri rokov, skúsenou bojovníčkou. Za sebou má sto súbojov medzi amatérmi, pričom až deväťkrát získala vo svojej váhe národný titul thajboxu v Turecku.

Čaká ju nepríjemná súperka

Chochlíková sa do zápasu v thajboxe vracia potom, ako začiatkom decembra na podujatí Oktagon okúsila svoju prvú prehru v MMA medzi profesionálmi.

O tom, čo čaká slovenskú bojovníčku v podobe Tugbamur Kivrak sa pre oficiálny kanál PML v rozbore zápasov celého podujatia vyjadril jej tréner a priateľ v jednej osobe Tomáš Tadlánek.

Ten tvrdí, že sebavedomé vyhlásenia Kivrak sa pred zápasom zakladajú na tom, že si je vedomá nedávnych vlastných úspechov a tým, že výhrou nad Chochlíkovou môže získať takpovediac zlatú vstupenku medzi najlepšie zápasníčky sveta.

Nemá čo stratiť, treba to tak povedať. Monika je veľkou favoritkou, má devätnásť výhier v rade, naposledy v thajboxe prehrala takmer pred štyrmi rokmi, a to zápasila s absolútnou svetovou špičkou.

Monika už vyhrala všetko, teraz je podľa mňa si to užívať. Keď som sa o bál o jej motiváciu po svetových hrách, tak teraz na nej tak vidím, že ju našla späť, chce svoju súperku ukončiť pred limitom.

Treba povedať, že Kivrak má za sebou cez sto zápasov, vyhrala svetový pohár v thajboxe, má určite fazónu, no Monika mi príde po všetkých stránkach o niečo lepšia. Kivrak nemá čo stratiť, ak zvíťazí, tak získa skalp, ktorý ju posunie do hocijakej veľkej organizácie,“ povedal Tadlánek.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tadlánek o zápase Chochlíkovej na PML 6: Súperka nemá čo stratiť, môže získať cenný skalp