Terminátorov nový súper? Má na konte sedem výhier, z toho šesť nad „Bajlitzmi“ (komentár)

Dávid Lukáč|23. jan 2018 o 01:00

Bude "Vémolice" v 1. kole.

Na Samuela „Piráta“ Krištofiča (9-0) sa spúšťala lavína hejtu a bol posmešne označovaný ako šampión „okresního přeboru“. Pritom porazil skúsenú legendu Bohumila Lungrika, talentovaného Andrésa Rašku, či tvrdého bombardéra Rada Úškrta.

Nový súper Karlosa Vémolu (19-5) pre marcové podujatie XFN v Pardubiciach je podľa súperov, ktorých porazil, ešte o niekoľko levelov nižšie ako „okresní přebor“. Kto by náhodou nepochopil titulok, tak Maximilian Bajlitz je borec, ktorý v novembri nastúpil do svojho prvého profesionálneho MMA zápasu práve s Karlosom a odniesol si „Vémolici“ a prvé kolo TKO...

Jamie Sloane (7-3) má na konte sedem výhier, z toho šesť je so súpermi, ktorí doteraz nemajú na konte žiadnu výhru a dokopy majú 15 prehier. Áno, čítate správne, 0-15 je celkové skóre šiestich súperov Jamieho Sloanea. V troch prípadoch narazil  Sloane na kvalitnejších súperov, s ktorými odchádzal porazený na KO/TKO.

Viem, že nie je ľahké nájsť súpera pre Karlosa. Väčšina tých najlepších je zazmluvnená vo veľkých európskych organizáciách, iní ponuku odmietnu, no neverím, že sa nedokáže nájsť niekto kvalitnejší ako Jamie Sloane. Z Rusov a Brazílčanov možno vybrať veľa kvalitných borcov. Keď sa pozrieme bližšie, z Chorvátska ma napadá hneď niekoľko mien, ktoré mohli byť oslovené s ponukou na zápas a to napríklad (kliknutím si môžete pozrieť ich rekord): Stjepan Bekavac, Maro Perak, Ivan Vitasovic, Teo Radnic, Matej Batinic, či Ivan Erslan.

Karlosovi držím palce a viem, že určite vyhrá tak, ako hovorí. Toto ale nie je cesta, ktorou by sa mal ex-UFC fighter poberať. Ak Attila Végh (31-8-2) podpíše kontrakt na júlový zápas s Terminátorom v O2 aréne, konečne to bude pre Karlosa po troch rokoch od súboja s Jackom Hermanssonom ďalší kvalitný súper. Obom však držím palce a budem smutný z prehry ktoréhokoľvek z nich.

Mozaika kvality väčšiny Jamieho súperov:

Takto dopadol Jamie v zápase s Brettom McDermottom:

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Terminátorov nový súper? Má na konte sedem výhier, z toho šesť nad „Bajlitzmi“ (komentár)