Teraz sa ukáže, či mám na návrat do UFC, vraví Karlos Vémola!

Vladimír Bilohuščin|12. nov 2018 o 01:00

´Terminátora´ čaká zlomový duel kariéry.

Aj keď XFN premiérovo zavíta na zimný štadión Ondreja Nepelu, nebudú to iba slovenskí zápasníci, ktorí pritiahnu  najväčšiu pozornosť. Premiérovo sa totiž na našom území predstaví aj Karlos Vémola, ktorého čaká neuveriteľne náročný duel s Moise Rimbonom.

“Bude to najťažší duel za posledných 5 rokov, odkedy som z UFC. Som veľmi rád, že to bude práve s Moise Rimbonom a práve na Slovensku,” teší sa na zápas Vémola.

Rimbon nebol už 16 rokov ukončený a práve stopku pred limitom sľubuje Vémola. “Nechcem hovoriť, že to bude v prvom kole, ale rád si nasadzujem vysoké latky. To, že som sľúbil slovenským fanúšikom, že ho ukončím je dosť vysoká latka. Ale ja čo sľúbim, to aj doručím.”

Aj keď súboj pre Karlosa nebude osobnou záležitosťou, ako sme to sledovali v prípade jeho českých kolegov, predsa len je v stávke veľa. Rimbon totiž dokázal poraziť už dvoch bojovníkov z Vémolovho klubu London Shootfighters.

“Pre mojich trénerov to zrejme bude osobné, veď porazil našich zápasníkov. Myslím si, že nebude v zápase dominovať, to budem ja, skôr bude čakať na nejakú moju chybu. Má výborné kimury, silné škrtenia a takéto veci, ja si ale všetko musím postrážiť a ísť si svoje tempo, až kým ho neukončím.”

Bratislava sa tak môže tešiť na kľúčoví súboj Vémolovej kariéry, a keď chce ´Terminátor´ zasa pomýšľať na návrat do UFC, tento duel musí vyhrať.

“Teraz sa ukáže, či na to mám, či sa dokážem vrátiť do UFC. Ak nedokážem poraziť Rimbona, budem vedieť, že na to nemám. Ja si to ale vôbec nepripúšťam, pretože viem, že na to mám! Určite budem v najlepšej forme, v akej som bol za posledných 5 rokov,” verí si Vémola.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Teraz sa ukáže, či mám na návrat do UFC, vraví Karlos Vémola!