31.07.2024 01:00
Deň 5
Minúta po minúte
Live

ONLINE: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková dnes, tenis na OH 2024 LIVE (štvrťfinále)

Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová.
Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová. (Autor: TASR)
Sportnet|31. júl 2024 o 10:30

Sledujte ONLINE prenos zo zápasu štvrťfinále tenisového turnaja na OH 2024: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková.

PARÍŽ. Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová a česká reprezentantka Barbora Krejčíková hrajú dnes štvrťfinále na tenisovom turnaji na OH v Paríži 2024.

Schmiedlová v prvom kole vyradila Britku Katie Boulterovú a prekvapila aj Beatriz Haddovú Maiaovú, ktorú zdolala dvakrát 6:4.

O najväčšie prekvapenie sa postarala Schmiedlová v osemfinále, keď vyradila piatu hráčku sveta Jasmine Paoliniovú v troch setoch.

Kde sledovať OH 2024 v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Tenis sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková (OH 2024, Paríž, štvrťfinále, dnes, výsledok, streda, LIVE)

OH - dvojhra ženy Štvrťfinále 2024
31.07.2024 o 13:30
Krejčíková
0:0
(0:0, 0:0)
Plánovaný
Schmiedlová
Prenos
Vitajte pri sledovaní štvrťfinále olympijského turnaja vo dvojhre žien v Paríži 2024, v ktorom sa predstaví Anna Karolína Schmiedlová proti českej tenistke Barbore Krejčíkovej. Čaká nás teda veľmi pikantný česko-slovenský súboj, pričom víťazka postúpi už do priameho boja o cenné kovy. Krejčíková je favoritkou, pretože pred viac ako dvomi týždňami ovládla Wimbledon a pred tromi rokmi triumfovala na týchto kurtoch v areáli Roland Garros, takže je už dvojnásobnou grandslamovou víťazkou a momentálne sa posunula už na 10. miesto v rebríčku WTA. Zdá sa tak, že Krejčíková už prelomila zlú formu z úvodu sezóny, keď sa až do Wimbledonu výrazne trápila a návrat po zranení jej príliš nevychádzal. Teraz už Krejčíková ťahá sériu desiatich výhier za sebou a priblížila sa k ďalšiemu cennému kovu z olympiády, keďže zlato vyhrala už v Tokiu, ale vo štvorhre so svojou parťáčkou Kateřinou Siniakovou. Krejčíková však zatiaľ herne príliš neoslnila, keďže v úvodnom kole proti Sorribesovej Tormovej musela otáčať a o víťazstve rozhodla až v tajbrejku tretieho setu, následne prišla jednoduchá výhra v dvoch setoch proti Wangovej, ale včera sa na výhru opäť poriadne nadrela a Svitolinovú zdolala až v trojsetovej dráme. Na druhej strane aj Schmiedlová má za sebou veľmi náročný včerajší trojsetový zápas s Paoliniovou, po ktorom sa aj sama vyjadrila, že si siahla na dno svojich síl, ale predtým nestrávila až toľko na kurte pri dvojsetových víťazstvách s Boulterovou a Haddad Maiovou. Teoreticky by tak Schmiedlová dnes mohla mať viac fyzických síl ako Krejčíková, ale uvidíme ako to bude vyzerať priamo na kurte. Doteraz sa Schmiedlová a Krejčíková nestretli ani raz, takže pôjde ich prvé vzájomné stretnutie a hneď v tak dôležitom štvrťfinále olympijského turnaja vo dvojhre žien. Pozitívnou správou je, že v boji o cenné kovy bude mať Česko alebo Slovensko zastúpenie, aj keď samozrejme by sme to dnes určite viac dopriali Schmiedlovej, ktorá na tomto turnaji zatiaľ prekvapuje tenisový svet.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.
Barbora Krejčíková v zápase proti Ukrajinke Eline Svitolinovej na OH 2024 v Paríži.
Boris Vanyadnes 00:204
Češka bola na kurte do desiatej večer, ale proti Schmiedlovej je aj tak jasná favoritkaBarbora Krejčíková hrá aj štvorhru s Kateřinou Siniakovou.
Boris Vanyadnes 00:204
Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová.online
dnes 10:30
ONLINE: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková dnes, tenis na OH 2024 LIVE (štvrťfinále)Sledujte ONLINE prenos zo zápasu štvrťfinále tenisového turnaja na OH 2024: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková.
dnes 10:30
Zuzana Paňková na OH 2024 v Paríži. online
dnes 12:30
ONLINE: Vodný slalom na OH 2024, Zuzana Paňková dnes LIVE (semifinále C1)Sledujte online prenos zo semifinále C1 žien vo vodnom slalome na OH 2024. Predstaví sa aj Zuzana Paňková.
dnes 12:30
Iga Swiateková.
dnes 11:04
Swiatekovej sa oplatila trpezlivosť, na štvrťfinále sa chce pripraviť hlavne taktickyPodmienky vo francúzskej metropole budú v stredu o to náročnejšie, že ortuť teplomera by mala stúpnuť nad 35 stupňov Celzia a dokonca by mohla atakovať štyridsiatku.
dnes 11:04
Cassandre Beaugrandová.
dnes 10:49
VIDEO: Podporovali ju tisícky ľudí. Domáca triatlonistka uspela, pretekárky plávali aj v SeineDruhé miesto získala švajčiarska triatlonistka.
dnes 10:49
Nachádzate sa tu:
Domov»Olympiáda Paríž 2024»ONLINE: Anna Karolína Schmiedlová - Barbora Krejčíková dnes, tenis na OH 2024 LIVE (štvrťfinále)