Štyvar sa podľa Johnsona predvedie v ďalšej sezóne

SITA|12. máj 2009 o 15:21

Slovenskému futbalistovi Petrovi Štyvarovi zatiaľ v anglickom druholigovom klube Bristol City ruže nekvitnú.

BRISTOL.

Dvadsaťosemročný urastený útočník síce po svojom januárovom príchode z MŠK Žilina nastúpil hneď v prvých troch dueloch v základnej zostave "The Robins", v ďalšom priebehu sezóny si však pripísal na svoje konto už len jeden zápas od začiatku a vo zvyšných ôsmich naskakoval z lavičky náhradníkov.

Svojho zverenca sa najnovšie zastal hlavný kouč Bristolu Gary Johnson, podľa ktorého Štyvar ešte potvrdí svoje kvality a v ďalšom ročníku už od neho diváci uvidia aj góly. Zatiaľ sa totiž bývalému hráčovi Rožňavy, Košíc, Podbrezovej, Trenčína, Teplíc, Chomutova, Ústí nad Labem a Žiliny nepodarilo otvoriť si v Anglicku svoj strelecký účet.

"Keďže Peter bol dvakrát vážnejšie chorý a nemohol niekoľko týždňov trénovať, neodohral veľa zápasov. Potrebuje kvalitnú letnú prípravu, po ktorej by sa mohol dostať opäť do formy. Som presvedčený, že v ďalšej sezóne ukáže našim fanúšikom, prečo sme ho kupovali," vyhlásil Gary Johnson, ktorý tiež poprel informácie o tom, že za Štyvara zaplatil druholigista 750-tisíc libier.

"To nie je pravda. Nestál nás až toľko peňazí, išlo približne o polovicu z tejto sumy," dodal hlavný kormidelník Bristolu City.

Nachádzate sa tu:
Domov