Stredná váha (rebríček)

Vladimír Bilohuščin|24. mar 2017 o 01:00

Prešovský rodák má na svojom konte parádnu profi bilanciu 7-0, pričom jedinú prehru utŕžil v roku 2013 v amatérskom zápase. Wittner vyniká hlavne bojom na zemi, keď sedem jeho profesionálnych duelov ukončil na submission už v prvom kole a až posledný zápas rozhodli arbitri. Študent Prešovskej univerzity sa momentálne zotavuje zo zranenia rebier a tak si na jeho návrat musíme ešte chvíľu počkať.

Profi rekord: 8-0

Klub: MMA Top Team Košice

 

Zakladateľ RSC Gymu dýcha Wittnerovi poriadne na chrbát. Nebyť posledného kontroverzného duelu na Noci Bojov, ktorý sa ukončil ako ´no contest´, určite by sa Čambal uchádzaj o najvyššiu priečku. Okrem úspešného pôsobenia na domácej scéne, robí slovenský reprezentant dobré meno aj u českých susedov, kde úspešne pôsobí v organizáciách GCF, či Fusion FN. A práve na aprílovom podujatí Fusion FN uvidíme Čambala zas.

Profi rekord: 9-2-0-1

Klub: RSC GYM Nové Zámky

 

´Pirát´ Krištofič je ďalší neporazený bojovník nabitej strednej váhy. Na konte má päť výhier, pričom posledné tri zaznamenal v rozpätí 40-tich dní. Ráta sa hlavne výhra s ťažkotonážnikom Vašíčkom, s ktorým sa na súboji dohodol v deň turnaja. Aj keď Krištofiča neobišli zranenia, momentálne sa naplno pripravuje na ostro sledované gala OKTAGON 2, kde vyzve nebezpečného Bohumila Lungríka.

Profi rekord: 5-0

Klub: CHAOS Bratislava

 

Súboj na podujatí Noc Bojov 7 vyniesol Dudríka na štvrté miesto rebríčka, keď po dramatickom zvrate dokázal košický odchovanec poraziť Tomáša Bola na páku na nohu (heel hook). Po tomto triumfe si Dudrík na konto pripísal druhú výhru, pričom jedinú prehru mu uštedril Roland Čambal.

Profi rekord: 2-1

Klub: Free Fight Academy Košice

 

Top 5 bojovníkov strednej váhy uzatvára Patrik Grunner, ktorý má na svojom konte dve výhry a rovnaký počet prehier. Naposledy sme ho mohli vidieť na gala Night of Gladiators, kde si dokázal poradiť s Tomášom Bolom. Pred sebou má skutočnú výzvu, keď sa už zajtra predstaví v hlavnom zápase večera podujatia LCC Fight Night v Trenčíne. Tu sa stretne s Michalom Dobiášom, ktorý sa pohybuje na hranici top 5. Uvidíme teda priamy súboj o miesto v rebríčku najlepších stredných váh.

Profi rekord: 2-2

Klub: Spartakus Fight Gym Trnava

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Stredná váha (rebríček)