Strachan žiada fanúšikov Celticu o ich podporu

SITA|28. aug 2007 o 08:14

GLASGOW 28. augusta (SITA, AFP) - Tréner škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic Glasgow Gordon Strachan požiadal fanúšikov svojho tímu o plnú podporu v stredajšom odvetnom stretnutí 3. predkola Ligy ...

GLASGOW 28. augusta (SITA, AFP) - Tréner škótskeho futbalového veľkoklubu Celtic Glasgow Gordon Strachan požiadal fanúšikov svojho tímu o plnú podporu v stredajšom odvetnom stretnutí 3. predkola Ligy majstrov 2007/08 proti Spartaku Moskva. V prvom dueli v Rusku pred dvoma týždňami remizovali "katolíci" 1:1, pred odvetou tak majú mierne navrch, pretože im na kvalifikovanie sa do hlavnej skupinovej fázy najprestížnejšej európskej klubovej pohárovej súťaže stačí aj bezgólová remíza.

Kormidelník "zeleno-bielych" verí, že jazýčkom na váhach by v stredu mohli byť práve priaznivci Celticu. "Atmosféra v Celtic Parku je v zápasoch Ligy majstrov vždy špeciálna. Naozaj neviem povedať, či dokážu diváci nejako zneistiť hráčov Spartaka, som si však istý, že našich futbalistov bude hluk na štadióne, povzbudzovanie a skandovanie fanúšikov inšpirovať k fantastickému výkonu. Byť súčasťou týchto skvelých predstavení v Celtic Parku je niečo úžasné. V takýchto chvíľach som veľmi rád, že môžem byť trénerom tohto tímu," nechal sa počuť Gordon Strachan.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Strachan žiada fanúšikov Celticu o ich podporu