Gašparík po šokujúcom vypadnutí: Zožrali nás. Neboli sme schopní si ani prihrať (Sportnet podcast)

Na snímke tréner Trnavy Michal Gašparík.
Na snímke tréner Trnavy Michal Gašparík. (Autor: TASR)
Sportnet|16. aug 2024 o 07:45

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je piatok, 16. august, a v tento deň pred dvadsiatimi rokmi získal Jozef Gönci bronzovú medailu v športovej streľbe na OH v Aténach.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Trnava Ružomberok

Futbalisti MFK Ružomberok postúpili do play-off Konferenčnej ligy. Na trávniku Hajduku Split zvíťazili 1:0. Jediný gól padol už v úvode, keď si domáci hráč Šarija strelil vlastný gól. Ružomberok čaká v play-off FC Noah, ktorý vyradil AEK Atény.

Ružomberčania po zmene strán podali kompaktný výkon v defenzíve a dokázali eliminovať ofenzívu Hajduku. Hodnotenie stredopoliara Samuela Lavrinčíka nájdete v podcaste.

Na jednej strane senzačný postup, na druhej senzačné vypadnutie. Futbalisti FC Spartak Trnava nepostúpili do play-off Konferenčnej ligy.

Po domácom triumfe 3:1 nad Wislou Krakov v 3. predkole prehrali vo štvrtkovej odvete 1:3 po predĺžení, v dramatickom rozstrele z 11 m zvíťazili domáci 12:11. Ako hodnotil nevydarený zápas tréner Michal Gašparík? Dozviete sa v podcaste.

Viac k téme:

Hráči z KHL dostali zelenú

Slovenskí hokejisti hrajúci v Kontinentálnej hokejovej lige dostali pozvánku na kvalifikáciu na ZOH 2026.

Udialo sa tak potom, čo ich účasť v reprezentácii schválili kluby.

Oficiálne táto informácia ešte nie je potvrdená. Jeden z nich, Mário Grman, ju však potvrdil v interview, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti Telegram.

„Po posledných majstrovstvách som im oznámil, že idem do KHL, no vždy, keď ma zavolajú, rád sa pripojím k tímu. Bude záležať aj od toho, či ma pustí tím. Teraz však máme v auguste kvalifikáciu na olympiádu a neviem, či s tým už môžem vyjsť na verejnosť… Ale áno, pozvali ma a som z toho naozaj nadšený," povedal v danom videu.

„Máme tu osem alebo deväť hokejistov, posledné roky sme mali ťažkú situáciu. Keďže je však na Slovensku nová vláda, zmenili to. Teraz už nás môžu zavolať,“ doplnil.

Viac k téme:

Sportnet Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Gašparík po šokujúcom vypadnutí: Zožrali nás. Neboli sme schopní si ani prihrať (Sportnet podcast)