Lobotka bude mať nového trénera. V NHL si zahrá ďalší Slovák (Sportnet podcast)

Miloš Kelemen.
Miloš Kelemen. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|14. nov 2023 o 07:15

Vypočujte si utorkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je utorok 14. november a v tento deň oslavuje svoje 36. narodeniny slovenský hokejista Tomáš Záborský.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Lobotka bude mať nového kouča

Futbalisti SSC Neapol pokračujú v talianskej Serii A v nepresvedčivých výkonoch. Obhajca titulu v základnej zostave so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom prekvapujúco podľahol v nedeľnom zápase 12. kola FC Empoli 0:1 a utrpel tretiu prehru sezóne.

Podľa talianskych médií sú dni trénera Rudiho Garciu na lavičke SSC spočítané a majiteľ klubu Aurelio De Laurentiis sa ho rozhodol odvolať. Oficiálne potvrdenie by malo prísť v najbližších dňoch.

Viac k téme:

Kelemen si zahrá v NHL

Klub zámorskej hokejovej NHL z Arizony povolal do prvého tímu slovenského útočníka Miloša Kelemena. Slovenský útočník si v prebiehajúcej sezóne AHL pripísal 11 štartov, v ktorých strelil dva góly a pridal aj tri asistencie.

V drese Arizony nastúpil aj v uplynulom ročníku NHL, kde v 14 dueloch dokázal raz skórovať. Najbližší zápas čaká Arizonu v stredu v noci, keď nastúpi na ľade Dallasu.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Lobotka bude mať nového trénera. V NHL si zahrá ďalší Slovák (Sportnet podcast)