Španielsky šprintér vyzval Ronalda na súboj

(Autor: SITA/AP)
SITA|6. dec 2012 o 12:39

Cristiano Ronaldo mal prebehnúť v dueli proti Atléticu Madrid 96-metrovú vzdialenosť za 10 sekúnd.

MADRID. Španielsky šprintér Ángel David Rodríguez vyzval na bežecký súboj hviezdneho futbalového krídelníka Cristiana Ronalda.

Šesťnásobného národného šampióna v šprinte na 100 m naštvala skutočnosť, že zostavovatelia špecializovaného futbalového portálu www.goal.com označili Cristiana Ronalda za najrýchlejšieho muža v Španielsku.

Spomenutý portál informoval, že 27-ročný Portugalčan prebehol v sobotňajšom ligovom dueli proti Atléticu Madrid 96-metrovú vzdialenosť za rovných 10 sekúnd.

"Týmto vyzývam CR7 na súboj na 100 m a je mi jedno, či to bude na trávnatom ihrisku alebo na atletickej dráhe," uviedol Á. D. Rodríguez na Twitteri.

Spomenutý šprintér je veľkým fanúšikom FC Barcelona, takže by ho skalp Cristiana Ronalda veľmi potešil. Jeho osobný rekord na 100 m je 10,14 s a na dvojnásobnej trati dosiahol čas 20,61 s.

Ángel David Rodríguez sa už raz stretol v bežeckom súboji s Cristianom Ronaldom. Vo februári tohto roka bol atlét v šprinte na tráve na 25 m v tretrách rýchlejší a zdolal futbalistu bežiaceho v kopačkách o 0,3 s.


Cristiano Ronaldo vs Atletico Madrid - 96m in 10... by footazo

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Španielsky šprintér vyzval Ronalda na súboj