Šolc sa v rozlúčkovom zápase stretne s Karlosom Vémolom

Vladimír Bilohuščin|16. dec 2018 o 01:00

XFN si pre Brno pripravilo skutočný ťahák.

Karlos Vémola spoznal meno svojho súpera nielen na podujatie XFN: Marpo vs Rytmus, ale rovno aj pre XFN v Brne, ktoré sa bude konať v marci budúceho roku. Zatiaľ čo sa o dva týždne Vémola stretne s ďalším legionárom Flavio Rodrigo Magon (17-10) z Brazílie, v marci ho preverí legenda českého MMA Michal Šolc, ktorý sa týmto duelom chce rozlúčiť s kariérou.

“Karlos přistoupil na Martinovo přání, aby se v posledním zápase své kariéry mohl utkat právě s ním a já jsem hrdý, že to bude XFN, kde se Martin Šolc rozloučí s MMA,” prezradil na sociálnych sieťach promotér XFN Petr Kareš. Ten pôvodne avizoval, že v Brne by sa mal ‘Terminátor‘ stretnúť s Babenem, jemu bude ale nakoniec ponúknutý iný zaujímavý duel.

“Nabídku na zápas s Babene dostane šampión XFN ve střední váze Makhmud Muradov v rámci obhajoby svého pásu,” pokračuje Kareš.

Tu ale novinky nekončia, v hre je totiž stále aj UFC v Prahe, ktoré sa vypredalo v priebehu pár dní a ak by sa tam naozaj Vémola predstavil, Šolcovi by potom čelil ďalší skúsený matador Petr Ondruš. Marec tak sľubuje poriadne ostré predstavenie.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Šolc sa v rozlúčkovom zápase stretne s Karlosom Vémolom