Slovenský brankár Ľuboš Ilizi na skúške vo Wisle Krakov

SITA|23. jan 2009 o 12:41

Slovenský brankár Ľuboš Ilizi je od piatka 23. januára na skúške v poľskom prvoligovom futbalovom klube Wisla Krakov.

KRAKOV. Ako informuje oficiálna internetová stránka aktuálne 4. tímu poľskej Ekstraklasy, vedenie tímu sa rozhodlo povolať 26-ročného Slováka na testy po tom, ako nepresvedčil Srb Velimir Zdravkovič. Stodeväťdesiatjeden centimetrov vysoký Ilizi vybehol v piatok na svoj prvý tréning s potenciálnymi novými spoluhráčmi na sústredení tímu v španielskej Olive.

Ľuboš Ilizi, ktorý bol naposledy na hosťovaní v českom druholigovom klube FK Baník Sokolov z Viktorie Plzeň, bol v minulosti aj na skusoch v II. nemeckej bundeslige či Škótsku, no na angažmáne sa nedohodol. Trénerov Wisly Krakov má šancu presvedčiť do 28. januára, keď Poliaci ukončia svoj pobyt v Španielsku.

Pre Ľuboša Iliziho, ktorý si v doterajšej kariére obliekal aj dresy FC Nitra a Spartaka Trnava, by bolo pôsobenie v poprednom poľskom tíme krokom vpred. "Ľuboš má veľký prehľad v šestnástke, dalo by sa povedať, že je to ´jeho svätyňa´. Má dobré fyzické predpoklady, je rýchly a má dobrý postreh," cituje internetová stránka www.wislakrakow.com slová Iliziho manažéra.

Nachádzate sa tu:
Domov