Slovan získal pre fanúšikov ďalších 400 lístkov na Rapid

SITA|6. júl 2007 o 17:45

BRATISLAVA 6. júla (SITA) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava oznamuje fanúšikom, ktorí majú záujem o vstupenky na prvý zápas 2. kola letnej európskej pohárovej súťaže UEFA Intertoto Cup 2007 na pôde ...

BRATISLAVA 6. júla (SITA) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava oznamuje fanúšikom, ktorí majú záujem o vstupenky na prvý zápas 2. kola letnej európskej pohárovej súťaže UEFA Intertoto Cup 2007 na pôde Rapidu Viedeň (sobota 7. júla o 19.30 h na Štadióne Gerharda Hanappiho), že vedeniu "belasých" sa podarilo získať ďalších "štandardných" 400 lístkov v cene 15 eur. Tieto vstupenky budú v pokladniach Slovana k dispozícii priaznivcom bratislavského klubu v deň stretnutia. V predaji ďalej zostávajú aj lístky pre ženy (cena 10 eur) a pre deti (cena 5 eur).

Každá zakúpená vstupenka bude vydaná na meno majiteľa, čo znamená, že bude označená menom držiteľa a číslom jeho preukazu totožnosti (občiansky preukaz alebo pas - s tým istým preukazom sa návštevník futbalového stretnutia vo Viedni preukáže bezpečnostnej kontrole pri vstupe na štadión). Podľa pokynov rakúskych usporiadateľov nebude možné zakúpiť pre návštevníkov zo Slovenska lístky na viedenskom štadióne. Z tohto dôvodu vyzýva Slovan svojich fanúšikov, aby necestovali na zápas s Rapidom bez lístka zakúpeného na Slovensku, pretože bezpečnostná služba na štadióne ich nepustí na zápas.


Nachádzate sa tu:
Domov