Škrtel za všetkých v FC: Balotelli začne strieľať góly

Mario Balotelli.
Mario Balotelli. (Autor: TASR/AP)
SITA|28. okt 2014 o 12:54

Spoluhráči veria, že Balotelli sa rozbehne. Objavila sa správa, že Taliana chce získať Neapol.

LIVERPOOL. Na stupňujúcu sa kritiku na výkony talianskeho futbalového útočníka Maria Balotelliho reagovali jeho spoluhráči v FC Liverpool tým, že ho podržali.

Za všetkých to verejne vyjadril slovenský stopér Martin Škrtel. "Je nám ho ľúto, tvrdo pracuje v príprave a v zápasoch ukazuje aj dobré momenty," cituje Škrtela server Sports Mole.

0:3 a 0:0. Kto za to môže?

Balotelliho výkony sa dostali pod paľbu kritiky médií, ale aj bývalých hráčov FC Liverpool najmä po dvoch domácich klubových vystúpeniach v uplynulom týždni.

Najprv The Reds prehrali v Lige majstrov s Realom Madrid 0:3 a počas víkendu remizovali v Premier League s priemerným Hullom 0:0.

Proti Realu Balotelli odohral prvý polčas bez streleckého pokusu a v súboji s Hullom raz vystrelil na bránku súpera a inkasoval aj žltú kartu.

Jediný gól za 16 miliónov

Balotelli od svojho augustového príchodu na Anfield Road z milánskeho San Sira za 16 miliónov libier skóroval jediný raz, 16. septembra v súboji Ligy majstrov proti Ludogorcu Razgrad.

Momentálne naťahuje sériu ôsmich zápasov bez presného zásahu. Pre 24-ročného rodáka zo sicílskeho Palerma je to smutný osobný rekord v počte zápasov bez streleného gólu.

"Všetci v tíme veríme, že góly začne strieľať. Má našu plnú dôveru a podporu," dodal Škrtel pre Sky Sports News.

Návrat do Talianska?

Trápenie by mohla ukončiť ponuka z SSC Neapol. Vedenie klubu sa údajne chystá navrhnúť za talianskeho zakončovateľa 12,5 milióna eur.

Informáciu s dodatkom, že ponuka by mala prísť v januári 2015, priniesol špecializovaný portál fichajes.net.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Škrtel za všetkých v FC: Balotelli začne strieľať góly