Škondrič verí, že Tomáš Deák bude v súboji so Silanderom dominovať

Vladimír Bilohuščin|26. nov 2020 o 01:00

Už o 18:00 nás čaká premiéra Tomáša Deáka v ACA.

Už dnes o 18:00 je na programe ďalší z turnajov ruskej organizácia ACA, ktorá je mometálne top v Európe. Nás teší, že hneď v úvode uvidíme v akcii nášho zástupcu Tomáša Deáka, ktorý má len tie najvyššie ambície.

Príprava na duel s Mikaelom Silanderom bola pritom úplne odlišná oproti klasickej, na ktorú sme boli zvyknutí, čo ocenil aj hlavný tréner Ilja Škondrič. "Forma je výborná po všetkých smeroch, pracoval na sebe, čiže aj silovo, aj kondične, aj technicky šiel hore."

Deák pritom nemal najmenšie problémy ani so splnením váhového limitu, na ktorý nepotreboval žiadne drastické zhadzovanie, keď posledné gramy zhodil iba v horúcej vani a nebola potrebná ani sauna. Deák tak nestratil ani percento zo svojej sily a aj preto Škondrič verí, že bude jeho zverenec v súboj s fínskym súperom udávať rytmus.

"Mal by hlavne dominovať silovo, ale aj v postoji, či na zemi, je celkovo vyspelejší od svojho súpera. Sílandera ale nesmieme podceňovať, keďže v ACA ho čakajú len kvalitní súperi. Avšak Tomáš sa tomu teší, pretože má rád iba veľké výzvy."

A aké budú posledné slová Škondriča pred súbojom? "Nech má ruky pri brade a nech vyhrá."

Po tvrdej príprave pritom môžete Tomáša podporiť aj vy. Zakúpte si platený prenos cez tento link http://aca-mma.tv/deak a percento z predaja poputuje priamo Tomášovi.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Škondrič verí, že Tomáš Deák bude v súboji so Silanderom dominovať