Silvestrovské pražské derby jednoznačne vyhrala Sparta

České tímy Sparta aj Slavia Praha majú reálnu šancu na postup v Lige majstrov.
České tímy Sparta aj Slavia Praha majú reálnu šancu na postup v Lige majstrov. (Autor: ČTK)
SITA|1. jan 2018 o 19:00

V tíme Slavie dvakrát ukázal svoje kanonierske schopnosti Pavel Kuka, ale prehral so spoluhráčmi 4:9.

PRAHA.V tradičnom silvestrovskom exhibičnom derby futbalových internacionálov pražských "S" sa v nedeľu zrodilo presvedčivé víťazstvo veteránov Sparty nad Slaviou 9:4.

V drese tímu hostí z Letnej sa dvakrát presadil Luděk Stracený, po jednom góle pridali Jiří Jarošík, Marek Kincl, Tomáš Jun, Tomáš Čížek, Jan Flachbart, Lukáš Zelenka a Václav Koloušek.

V tíme Slavie dvakrát ukázal svoje kanonierske schopnosti Pavel Kuka, raz sa presadili Jaroslav Černý a Zdeněk Šenkeřík.

V celkovej bilancii doterajších 32 ročníkov to bola v kategórii hráčov nad 35 rokov len siedma výhra "rudých" pri štyroch remízach a 21 triumfoch konkurenta.

V kategórii veteránov sa duel pražských rivalov skončil výsledkom 2:1 pre Slaviu, ktorá na vedúci gól sparťana Martina Hašeka odpovedala dvakrát. Úspešnými strelami sa prezentovali Luboš Kozel a z priameho kopu Pavel Řehák. Informoval web slavia.cz.

Derby internacionálov

Slavia Praha - Sparta Praha 4:9 (1:4)

Góly: Kuka 2, Jar. Černý, Šenkeřík - Stracený 2, Jarošík, Kincl, Jun (z pok. kopu), Čížek, Flachbart, Lukáš Zelenka, Koloušek

Slavia: Vaniak - Luk. Došek, Petrouš, Mar. Müller, Hyský, Kalivoda, Jar. Černý, Ulich, Piták, Šenkeřík, Vlček, Kuka, T. Hrdlička

Sparta: Bičík - Koloušek, Matějovský, Vidlička, Jarošík, Hübschman, J. Novotný, Stracený, Kincl, Flachbart, Čížek, Luk. Zelenka, Jun

Derby veteránov

Slavia Praha - Sparta Praha 2:1 (1:1)
Góly: Kozel, Řehák - M. Hašek

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Silvestrovské pražské derby jednoznačne vyhrala Sparta