Scolari ospevuje kvality Brazílčana Geovanniho z Hull City

SITA|29. okt 2008 o 13:32

Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari si myslí, že hviezda nováčika Premier League 2008/09 Hull City Geovanni by sa uplatnila v každom tíme.

LONDÝN. Hlavný tréner anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea Luiz Felipe Scolari si myslí, že hviezda nováčika Premier League 2008/09 Hull City Geovanni by sa uplatnila v každom mužstve na svete a pravdepodobne by mala miesto aj v zostave "The Blues". Práve na trávniku "tigrov", ako znie prezývka Hull City, sa predstavia Scolariho zverenci v stredajšom zápase 10. kola Premier League, ktorý je šlágrom programu. Oba tímy sú totiž momentálne bok po boku so ziskom 20 bodov na 2. (Chelsea), resp. 3. mieste aktuálnej tabuľky Premier League.

Geovanni Deiberson Maurício Gómez, ako znie celé meno ofenzívneho stredopoliara Hull City, zažiaril počas svojho pôsobenia v rokoch 2003 - 2006 v drese Benficy Lisabon. Potom sa mu však nepodarilo presadiť sa v FC Barcelona či v Manchestri City, aby po ňom v lete 2008 ako po voľnom hráči siahol nováčik medzi anglickou elitou. "Geo je skvelý hráč - má dostatočné kvality na to, aby hral za Chelsea či hociktorý iný tím na svete. Dokáže vyvinúť neskutočnú rýchlosť s loptou a má fantastickú strelu. Keď má dostatok sebadôvery, je nezastaviteľný," skonštatoval brazílsky lodivod Chelsea na margo svojho krajana.

Nachádzate sa tu:
Domov