Sabatiniová zdolala Navrátilovú na exhibícii v Buenos Aires

SITA|16. mar 2009 o 12:26

Niekdajšia argentínska tenistka Gabriela Sabatiniová zdolala v exhibičnom zápase hranom na jeden set v Buenos Aires pred 4500 divákmi Američanku s českým pôvodom Martinu Navrátilovú.

BUENOS AIRES. Niekdajšia argentínska tenistka Gabriela Sabatiniová zdolala v exhibičnom zápase hranom na jeden set v Buenos Aires pred 4500 divákmi Američanku s českým pôvodom Martinu Navrátilovú 6:4. Vzápätí sa spoločne postavili na jednu stranu dvorca vo štvorhre a podľahli domácim deblovým špecialistkám Paole Suárezovej a Patricii Tarabiniovej, bronzovým medailistkám z OH 2004 v Aténach, 3:6.

Výťažok z tohto benefičného podujatia putuje na konto Nadácie Myastenia Gravis na podporu osôb postihnutých spomenutou autoimunitnou chorobou prejavujúcou sa nadmernou svalovou slabosťou. Tridsaťosemročná bývalá trojka singlového renkingu Sabatiniová mala na oficiálnej profesionálnej scéne proti 52-ročnej 18-násobnej singlovej grandslamovej šampiónke Navrátilovej bilanciu 6:15, zdolala ju však v ich poslednom súboji v 1. kole na MS WTA Tour 1994 v New Yorku.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Sabatiniová zdolala Navrátilovú na exhibícii v Buenos Aires