Rusi nastúpia v príprave proti Slovákom bez hráčov z NHL

(Autor: Ilustračné - SME - Vladimír Šimíček)
SITA|12. apr 2012 o 14:06

Piatkový zápas v Jaroslavli sa začína o 17-tej nášho času, v sobotu je prvé buly na programe o dve hodiny skôr.

BRATISLAVA. Tréner ruskej hokejovej reprezentácie Zinetula Biľaletdinov vo štvrtok určil 22 hráčov pre blížiace sa prípravné stretnutia so Slovákmi, pričom vyberal z 38 hráčov, ktorých mal k dispozícii na sústredení v Novogorsku.

Viaceré opory, ktoré už majú miestenku na šampionát istú, nechal oddychovať. V Jaroslavli sa v piatok 13. apríla a o deň neskôr predstavia brankári Biriukov a Košečkin.

Pauzu od trénera dostali gólman Barulin, ale aj obrancovia Kalinin, Kornejev, Nikulin či útočníci Tereščenko, Kuznecov, Tarasenko aj Žerdev.

ico

Nominácia Ruska na zápasy so Slovenskom

Brankári: Michail Biriukov (Chanty-Mansijsk), Vasilij Košečkin (Čerepovec)

Obrancovia: Andrej Zubarev, Ivan Višnevskij (obaja Mytišči), Maxim Čudinov, Bogdan Kiselevič (obaja Čerepovec), Jevgenij Riasenskij, Jakov Rylov (obaja CSKA), Jevgenij Medvedev (Kazaň), Jevgenij Biriukov (Magnitogorsk)

Útočníci: Jevgenij Ketov, Vadim Šipačov (obaja Čerepovec), Iľja Zubov, Sergej Širokov (obaja CSKA), Michail Varnakov (Nižnyj Novgorod), Denis Abdullin (Jekaterinburg), Jevgenij Bodrov, Jevgenij Skačkov (obaja Kazaň), Maxim Pestuško (Nižnekamsk), Anton Burdasov (Čeľabinsk), Igor Makarov (Petrohrad), Alexander Svitov (Ufa), Roima Ľudučin (Spartak Moskva)

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Rusi nastúpia v príprave proti Slovákom bez hráčov z NHL