Ronaldo predĺžil zmluvu s Realom Madrid, v klube má ostať do roku 2021

(Autor: twitter.com)
Sportnet|7. nov 2016 o 14:08

Španielsky klub si v poslednom období poistil služby viacerých opôr.

MADRID. Po nedávnom predĺžení kontraktov s Garethom Balom, Lukom Modričom a Tonim Kroosom podpísali zástupcovia španielskeho futbalového klubu Real Madrid novú zmluvu aj s portugalskou najväčšou hviezdou mužstva Cristianom Ronaldom.

Nový kontrakt platí do 30. júna 2021.

Ronaldo patrí k oporám klubu aj v prebiehajúcom ročníku:

Súvisiaca ceremónia na Štadióne Santiaga Bernabéua sa uskutočnila v pondelok popoludní za účasti hráča a prezidenta klubu Florentina Péreza.

Predchádzajúca zmluva úradujúceho šampióna Ligy majstrov a majstra Európy bola do júna 2018.

"Chcem sa poďakovať prezidentovi, klubu, mojim spoluhráčom a všetkým, ktorí mi pomohli dostať sa až sem. Je to pre mňa veľký deň. Už veľakrát som povedal, že tento klub nosím vo svojom srdci. Som v najlepšom klube na svete. Chcem pokračovať, hrať čo najlepšie a vyhrávať trofeje," citoval Ronalda denník Marca.

Ronaldo bude mať po naplnení nového kontraktu 36 rokov, a tak sa zvýšila šanca, že svoju kariéru ukončí práve v Reale. "Päť rokov je dlhá doba. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Samozrejme, chcem ukončiť kariéru tu, ale chcem zdôrazniť, že to nie je môj posledný kontrakt," pokračoval.

Podľa periodika zostane Ronaldo najlepšie plateným hráčom klubu, jeho navýšený mesačný príjem by mal prekročiť sumu dva milióny eur.

Tridsaťjedenročný kanonier prišiel do Realu v roku 2009 z Manchestru United, odvtedy strelil vo farbách tohto klubu 372 gólov a odohral 360 zápasov, referuje web Madridčanov.

So súčasným zamestnávateľom dvakrát triumfoval v Lige majstrov a raz v španielskej La Lige.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Ronaldo predĺžil zmluvu s Realom Madrid, v klube má ostať do roku 2021