Real Madrid sa zameral na Benzemu

SITA|24. jún 2009 o 15:02

Útočník francúzskeho futbalového klubu Olympique Lyon Karim Benzema sa stal najnovším objektom záujmu Realu Madrid na čele s jeho staronovým prezidentom Florentinom Pérezom.

MADRID. Útočník francúzskeho futbalového klubu Olympique Lyon Karim Benzema sa stal najnovším objektom záujmu Realu Madrid na čele s jeho staronovým prezidentom Florentinom Pérezom, ktorý neváha za angažovanie hráčov zvučných mien zaplatiť obrovské sumy peňazí. V tíme aktuálneho španielskeho vicemajstra už môžu počítať so službami brazílskeho ofenzívneho stredopoliara Kaká. "Biely balet" s najväčšou pravdepodobnosťou posilní aj portugalský krídelník Cristiano Ronaldo z Manchestru United.

"Nič nie je nemožné. Ak dostaneme dobrú ponuku, určite budeme o nej uvažovať," vyhlásil zástupca Lyonu Bernard Lacombe, ktorý je odborným poradcom prezidenta Olympique Jeana-Michela Aulasa, pre denník Marca. Do útoku chceli v kráľovskom veľkoklube angažovať Davida Villu z FC Valencia. Jeho súčasný zamestnávateľ však razantne odmietol akékoľvek špekulácie o jeho predaji. "Rešpektujeme rozhodnutie predstaviteľov Valencie nepredávať Villu. Z tohto dôvodu sa naším primárnym cieľom stáva niekto iný," vyhlásil generálny riaditeľ Realu Jorge Valdano bez toho, aby vyslovil konkrétne meno. Za služby francúzskeho kanoniera by museli z klubovej pokladnice Realu uvoľniť približne 40 miliónov eur. Prípadne menej, ak by opačným smerom putoval Holanďan Klaas-Jan Huntelaar alebo jeho krajan Arjen Robben.

Nachádzate sa tu:
Domov