Queens Park Rangers nakúpili hráčov za 1,5 milióna libier

SITA|3. jan 2008 o 13:10

LONDÝN 3. januára (SITA, AFP) - Zmena vlastníckych pomerov v anglickom futbalovom klube Queens Park Rangers začína prinášať prvé ovocie. Iba pár dní po otvorení prestupového obdobia na Britských ostrovoch ...

LONDÝN 3. januára (SITA, AFP) - Zmena vlastníckych pomerov v anglickom futbalovom klube Queens Park Rangers začína prinášať prvé ovocie. Iba pár dní po otvorení prestupového obdobia na Britských ostrovoch začal miešať kartami na trhu tréner druholigového tímu Luigi De Canio a za 1,5 milióna libier, ktoré do pokladnice dodal najmä nový majiteľ 20-percentného podielu Lakšmi Mittal, angažoval hneď trojicu hráčov. Z West Hamu príde za 800 000 libier na Loftus Road 19-ročný krídelník Hogan Ephraim, ktorý sa upísal na tri a pol roka. O rok menej bude trvať pobyt 25-ročného maďarského stredopoliara Ákosa Buzsákyho. Ten prestupuje z Plymouthu údajne za pol milióna libier a za "jazdcov" hrával v rámci hosťovania už od novembra. Posledný úlovok je z prvoligového Arsenalu, 20-ročný stopér Matthew Connolly však v prvej polovici tejto sezóny vypomáhal v Colchestri a so svojím novým zamestnávateľom podpísal kontrakt na tri a pol roka.

Klub Queens Park Rangers, v ktorom majú od novembra svoj podiel aj šéf motoristickej formuly 1 Bernie Ecclestone a šéf stajne F1 Renault Flavio Briatore, pôsobil naposledy v Premier League v roku 1996, odvtedy sa stihol prepadnúť až do tretej najvyššej súťaže, momentálne figuruje v The Championship na 18. mieste, štyri priečky nad čiarou zostupu.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Queens Park Rangers nakúpili hráčov za 1,5 milióna libier