Prijal výhodnejšiu ponuku. Lapšanský odchádza z Popradu

Adam Lapšanský už ďalšie góly v drese HK Poprad nepridá.
Adam Lapšanský už ďalšie góly v drese HK Poprad nepridá. (Autor: SITA)
SITA|26. dec 2016 o 10:39

Útočník mal v zmluve klauzulu, že v prípade lepšej ponuky môže odísť do zahraničia.

POPRAD. Hokejisti HK Poprad sa v ďalšom priebehu sezóny budú musieť zaobísť bez Adama Lapšanského. Mužstvo spod Tatier bez neho nastúpi už v pondelňajšom dueli 32. kola Tipsport ligy na ľade HC Nové Zámky. Ako informuje oficiálna klubová stránka, dvadsaťšesťročný útočník prijal výhodnejšiu ponuku.

"Adam mal u nás kontrakt s klauzulou možnosti odchodu do zahraničia v prípade lepšej ponuky, ktorá aj prišla. S Adamom sme sa dohodli, že ho uvoľníme, aj keď priznávam, že patril u nás medzi najlepších útočníkov a bude nám chýbať," povedal pre hkpoprad.sk k Lapšanského odchodu riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi.

"Verím ale v silu nášho mužstva a určite to zvládneme, pretože chalani pracujú a cieľ je jasný. Adamovi ďakujem a prajem mu veľa športových úspechov,“ dodal ďalej pre klubovú stránku Ľudovít Jurinyi.

Adam Lapšanský sa pred aktuálnou sezónou po dvoch rokoch strávených v HC Košice a zámorí (ECHL) vrátil pod Tatry. Stihol tam odohrať tridsaťtri ligových zápasov, v ktorých dosiahol dvanásť gólov a štrnásť prihrávok.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi sa predstavil aj v nedávnom zápase výberu Tipsport ligy proti reprezentácii SR v Martine, v ktorom uzavrel gólový účet duelu (6:1).

Lapšanský prišiel do Popradu pred sezónou: fotogaléria

26.12.2016

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Prijal výhodnejšiu ponuku. Lapšanský odchádza z Popradu